Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Дали ще сте на върха, или ще се сринете в нищото през тази седмица, зависи от вас, от умението да анализирате и осъзнавате грешките си и от желанието да направите преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите ви са виновни. Не пропускайте шанса си да постигнете материални успехи. От понеделник ви радва професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Не прекалявайте с вашите претенции, ако уговаряте нови делови проекти, свързани и с ваши инвестиции. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Не обтягайте отношенията си и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Внимавайте с разходите и особено с инвестициите, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност. Не вземайте прибързани решения и не действайте импулсивно.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но сте податливи на депресивни състояния заради нежеланието да признаете грешките си. Не се вглеждайте в себе си, търсейки причина за оплаквания, за да събудите нечие съжаление.

ЛЮБОВ Имате възможност да прекарате вечерите със семейството си. Не лишавайте близките си от присъствието си. Несемейните могат да срещнат подходящия партньор. Не е изключено да си създадете проблеми с брачната половинка.