Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и през двата почивни дни бъдете активни, отредено ви е да изживеете неочакван професионален успех и да се окажете на поредния връх в кариерата си. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. От понеделник бъдете прозорливи и предпазливи. Забранено ви е да уреждате кредити или заеми за собствен бизнес и за ремонти у дома. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала и парично възнаграждение, а също и мечтаното признание. Бликащата емоция в средата и края на седмицата ще доведе до срив в отношенията ви. Бъдете разумни и запазете спокойствие. Проблеми, които отказвахте да разрешите, ще изнервят и вас, и колегите ви.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради създаденото напрежение. Уморени сте и имате нужда от почивка, за която близките ви ще ви подкрепят. Не бива да прекалявате с концентратите.

ЛЮБОВ Несемейните могат да срещнат партньор, който им допада, но да не бързат със сближаването. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими сексуални мигове.