Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата на работното място ще наложите мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията си. От понеделник бъдете умерени и тактични. Пазете се от конфликти с ръководството. Заемащите ръководни постове да не развалят отношенията с подчинените си. Напрежението ви вреди. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, ако ги търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори, но само ако са планирани. Не приемайте хора, които са дошли неочаквано, защото ще си загубите времето и ще се ядосате, че са се опитали да ви изнудят за финансова подкрепа, която не заслужават.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но е зависимо от настроението ви. Въпреки че не показвате своята чувствителност, сте прекалено състрадателни и рискувате да си навредите заради нечии проблеми, които няма как да решите.

ЛЮБОВ Ако не сте семейни, помислете дали да си позволите задълбочаване на отношенията с новите си познати. Вечер отидете на ресторант с приятели, като вземете и брачната си половинка, ако вече сте семейни.