Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата се замислете дали си струва да спорите с вашите колеги и да налагате агресивно мнението си. Не рискувайте и не се обвързвайте със задачи, които няма как да завършите в срок. Приемете предложената помощ. От понеделник заради финансовите си успехи и приходите, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с лъжи и клевети. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Подкрепата на колегите ви, въпреки завистта на някои от тях, е опора и в най-смелите ви начинания. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. Трудностите в средата на седмицата са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Очаквайте делови предложения и се доверете на интуицията си

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Избягвайте газираните напитки. Може да почувствате болка в сърдечната област, ако сте обути с неудобни обувки и сте наранили стъпалата си, а също и да получите отоци по краката и ръцете.

ЛЮБОВ Отхвърлете задачите си и се приберете при близките си и при любимите си хора. Стабилността и хармонията в отношенията ви ще се възвърнат. Очакват ви незабравими сексуални изживявания.