Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мисля, че здравословният начин на живот включва да се сприятелиш със звяра вътре в себе си, това не е точно звяр, а по-скоро сянка. Тъмната страна на нашата природа. Забавлявайте се с нея и знайте, че трябва да приемете цялата си същност.

Философията ми е, че не е моя работа какво казват хората за мен и какво мислят за мен. Аз съм това, което съм, и правя това, което правя. Не очаквам нищо и приемам всичко. И това прави живота ми по-лесен.

Ще ми се да знаех това, което знам днес, когато бях по-млад. Сега някак по-добре живея със себе си. Когато си по-млад, все бързаш за някъде, все си напрегнат. Всичко ти изглежда важно, а сега, като погледна назад, се питам за какво е било цялото това тичане. Нищо не е толкова важно, просто живей живота си, защото сме за кратко на тази земя.

Поглеждам се в огледалото и виждам бръчките си, но изобщо не ми пука. За мен това е добро време. Не знам защо е точно такова, но така го усещам. Смъртта е велик спасител, най-накрая те отвежда далече от всичко. Знаете ли, че именно това прави живота хубав. Смъртността прави живота по-наситен, никой от нас няма представа къде отива след това и в това се състои разковничето на това да живееш пълноценно.

(*Из интервюта на Антъни Хопкинс)