Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гарет Бейл и съпругата му Ема Рийс-Джоунс Снимка: Ройтерс
Гарет Бейл и съпругата му Ема Рийс-Джоунс Снимка: Ройтерс

Семейството на Ема Рийс-Джоунс, съпруга на крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл, се забърка с мафията в Уелс и има сериозни проблеми, пише Sunday People, цитира БГНЕС.

Гангстерите вече са запалили две коли, принадлежащи на фамилията - преди четири дни на нейните баба и дядо Ева и Джон МакМъри, а вчера на леля й Анабела Уилямс.

В основата на конфликта е куфар с пари, наркотици и скъпи часовници, който е бил откраднат от роднина на жената на Бейл и е на стойност около 1 млн. паунда. Полицията в северен Уелс е предявила обвинение на 22-годишен мъж и е задържала 54-годишна жена за заплаха за убийство, но двамата вероятно са съучастници.

Испанската полиция пък е охранявала хотела, в който са били настанени футболистите на Реал преди мача с Лас Палмас. Бейл е приятел с Ема Рийс-Джоунс още от 15-годишен, двамата от доста време живеят заедно и имат две дъщери. Уелският национал премина в Реал от Тотнъм през 2013 г. за рекордната за това време сума от 101 млн. евро. Вчера в медиите се появиха информации, че Бейл не се чувства щастлив в Реал и иска да премине в Манчестър Юнайтед.