Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Последната година беше най-тежка, минахме през много неща, включително и инцидента с Цвети". "Много ме беше страх от първата среща с Цвети след инцидента, не спах от вълнение и когато отидохме в болницата, аз цялата треперех. В момента, в който я видях, се успокоих", това разказват гимнастичките пред камерата на Нова тв по повод срещата им с Цвети Стоянова след тежкия инцидент, който тя претърпя. 


"След завръщането ни от олимпиада, си говорихме, правихме няколко крачки дори. Тя наистина е добре", споделят гимнастичките. 

"Цвети Стоянова премина през 9-те кръга на ада и това, което постигнахме с нея, е грандиозен успех. Това заяви проф. Милан Миланов от „Пирогов” пред Нова телевизия. Гимнастичката наскоро бе изписана от болницата, след като изкара три месеца в тежко състояние след скок от 6-ия етаж.

„Падането от повече от 15 метра е несъвместима травма с живота. Тя е имала късмет, че е паднала върху дърво. В 80% от европейските болници, тя щеше да загине”, обясни професорът. Той похвали екипа на „Пирогов” и разказа, че в деня на операцията на Цвети скенерът на болницата не работел, но рентгенологът поставил изключително точна диагноза.

В момента Цвети е възстановена във всички физиологични нужди до над 85-90%, има нужда от една добра рехабилитация, допълни проф. Миланов. Той разказа, че консумативите за операцията на Цвети са стрували 20 хил. лв. и са платени от спортния министър Красен Кралев. Семейството й е скромно и няма откъде да извади толкова пари, обясни професорът.


Припомняме, че гимнастичката Цвети Стоянова наскоро бе изписана от болницата, след като изкара три месеца в тежко състояние след скок от 6-ия етаж.

проф. Милан Миланов
проф. Милан Миланов