Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Книгата за учениците излиза на 14 септември.
Книгата за учениците излиза на 14 септември.

Ценното помагало за ученици и родители излиза на 14 септември

“50-те най-любими български народни приказки, митове, легенди и песни от фолклора и празничния календар” е специалният подарък на издателство КК “Труд” за всички ученици. Ценното помагало за децата и техните родители излиза по повод първия учебен ден - 15 септември.

В 248 страници са събрани най-любимите български народни приказки, сред които са “Хитър Петър”, “Крали Марко” и “Златното момиче”. В изданието децата ще могат да открият коледарски песни и великденски стихове. А на първите страници на книгата са събрани митовете за сътворението на света.

По реповете и книжарниците книгата ще бъде на 14 септември. Тя съдържа произведения, които се изучават в училище, и ще се продава на цена от 5 лева.

КК “Труд” има още мното изненади и подаръци за читателите. Ценни книги с клеймото на издателството - историческа и справочна литература, класика за деца, математически читанки, биографии и романтични четива ще се предлагат с 20% отстъпка на “Алеята на книгата”, която се открива на 6 септември на столичния булевард “Витоша”.