Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на месеца не мързелувайте, освен ако не сте в отпуск и покажете своите възможности, без да се доверявате на съвети, които не идват от добронамерени колеги, а са обвързани с ваши конкуренти. Не проявявайте егоизъм и високомерие, за да не си навредите сами заради нежеланието ви да сте полезни на вашите колеги. От понеделник бъдете умерени и внимавайте при провеждането на неотложни делови разговори. Не спорете с колегите си и не проявявайте агресия, ако не са съгласни с мнението ви. Въпреки напрежението ще се справите със задълженията си и ще раздразните завистниците. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи, но не и след 31 август, когато Меркурий започва своето ретроградно движение. Очаквайте информация за приходи. Бъдете последователни, ако искате да успявате, и се заемете със задачите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не допускате депресивни състояния. При възможност си останете у дома. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки. Ако сте на почивка, забравете за ледените коктейли.

ЛЮБОВ Вашата безпричинна чувствителност към любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Семейните, които са щастливи в брака, да не се изкушават от флиртове и изневери.