Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това загатна бившият шеф на УС Георги Марков

Човекът, който обяви, че скоро “Левски” ще има нов едноличен собственик, даде ясен сигнал, че сред приоритетите ще бъде връщането на Наско Сираков като ръководител и на Станимир Стоилов като треньор.

Бившият шеф на Управителния съвет на “Левски” Георги Марков продължи темата със собствеността с изказване пред Нова телевизия. “Това, което може да зарадва левскарите е, че “Левски” ще има нов собственик. Този нов едноличен собственик, така както подобава на голям клуб, ще излезе с лицето си, с парите си, с финеса си”, каза Марков.

И отново заяви, че новият президент сам ще оповести, че той пома властта. “Достоен президент на “Левски”, с изключителни контакти навън, изключително богат, доказан, фин човек, както подхожда на “Левски”. А не човек от подземния свят. И му пожелавам да върне Наско и Мъри на “Герена”, добави Георги Марков.

Завръщането на Сираков с идването на новия собственик изглежда много по-вероятно, тъй като Станимир Стоилов преследва трета поредна шампионска титла на Казахстан и нови евроуспехи с “Астана”.