Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на тази седмица доводите ви са достатъчно убедителни да подкрепят новите ви идеи и начинания. Не приемайте сериозно случайно подхвърлените язвителни забележки. Няма как да минете без тях. Приемете ги като част от странностите на хората. От понеделник избягвайте промените на работното място и не уволнявайте служители, за да не се окажете без кадърни хора около себе си. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията за цялата седмица. Трудностите са преодолими, но са породени и от вашите действия, които е добре да коригирате. Проведете рутинните си служебни срещи. Отложете деловите разговори, свързани с инвестиции, но се опитайте да привлечете нови делови партньори и служители. Успехът е на ваша страна, ако не отстъпвате от исканията си. Без колебание приемете съветите на колегите си, след като знаете, че ви носят полза.

ЗДРАВЕ Благоприятни са грижи за здравето и профилактично лечение на хронични заболявания, също и нетрадиционно лечение. Лятото позволява да обърнете внимание на себе си. пазете се от преумора.

ЛЮБОВ Не е изключена нова романтична връзка. Очаквайте ново запознанство. Семейните да се отдадат на интимни мигове и сексуални наслади. Несемейните да преценят дали са готови за това