Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ако сте допуснали необмислени начинания по време на ретроградния Меркурий, от началото на тази седмица анализът на грешките ви е във ваша полза, за да се предпазите от бъдещи неочаквани проблеми. Обърнете внимание на съдбовните предупреждения. От понеделник сте емоционални, но не сте агресивни. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе стабилни приходи, и не я отказвайте. Желанието ви да се противопоставяте на всички ви вреди. Не е изключен конфликт с началниците ви заради отказ да се подчините на тяхно разпореждане. Поведението е типично за вас, когато сте засегнати. По-добре е да не спорите заядливо, а да се примирите и да се заемете със задълженията си. Трудът ви ще бъде оценен и поощрен, а ласкателства от страна на използвачи няма да липсват. Бизнесмените да се заемат с планираните срещи и оформянето на банкови документи и да не обръщат внимание на опитите да ги занимават с проблеми, които не ги интересуват.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се поддавате на емоцията, при това не заради нещо сериозно, а защото някой ви гледа според вас странно и укорително. Заредете се с оптимизъм и ще сте в отлична форма.

Любов: Бъдете предпазливи при романтични срещи и запознанства, които може да се окажат повод за страдания. И днес няма да сте удовлетворени в сексуално отношение. Въпреки това не изневерявайте!