Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ретроградният Меркурий и поредица от почивни дни бележат началото на тази седмица. Не обръщайте внимание на дразнителите, които кръжат около вас и се опитват да ви наранят с наглостта си. На Великден бъдете отговорни към себе си и не проявявайте доверчивост. Късметът може да ви изневери.

От понеделник начинанията са успешни. Пазете се от информация, която може да се окаже подвеждаща и да стане причина за финансови загуби, ако се доверите. Хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори. Прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и нетипично разсеяни, водят до грешки. Не им обръщайте внимание, защото се справяте успешно със служебните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако не допускате нервното напрежение да ви докара главоболие. Не прекалявайте с газираните и много сладки напитки и със сладкишите, но и с яйцата.

ЛЮБОВ В личния живот също жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си. Вечер се откажете от гостуване и се отдайте на емоциите си.