Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Въпреки че дните са празнични, с огромно желание сте се заели с нова работа, която ви харесва и ви увлича. Не се изненадвайте, ако към вас прояви интерес работодател, който е впечатлен от вашите знания. На Великден въпреки празничния ден идеите ви ще бъдат подкрепени. Приемете предложената помощ. Не се захващайте с новите си задачи, ако не са спешни и със срокове, които трябва да спазите, и заради вече ретроградния Меркурий. При желание от понеделник търсете активно допълнителна добре платена работа, която не пречи на професионалните ви задължения и само ще ги допълва. Бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна. Имате сили за активна работа и успешно приключване на текущите задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате. Не прекалявайте с алкохола. Обилните трапези с много подправки в ястията не са полезни за вашия чувствителен стомах. Не прекалявайте с варените яйца.

ЛЮБОВ През седмицата намерете ден и заведете любимите си хора на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Избягвайте компанията на хора, които не са ви приятни.