Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА За изненада на всички и въпреки ретроградния Меркурий в почивните и празнични дни ще жънете успехи. В личен план не са изключени разочарования на Великден, но е добре да ги забравите. Не ви съветвам да пътувате в празничния ден, защото сте разсеяни, напрегнати и нервни. Настроението ви е променливо заради проблеми, които искате на всяка цена да разрешите. От понеделник е във ваша полза да подберете така колегите, с които ще си сътрудничите при изпълнението на нови проект през новата година, че да сте идеален колектив, който е полезен за общата ви работа. В средата на седмицата емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира и умението ви да се справите със служебните си задължения. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал. Колкото по-малко величаете егото си, толкова по-малко грешки ще допускате.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Не си внушавайте несъществуващи страдания, качество, с което сякаш трудно се справяте. така вредите и на себе си, и притеснявате вашите близки с оплакванията си.

ЛЮБОВ Няма защо да се чудите какво се случва в личния ви живот. Причината си е само във вас и в ината и ревността ви. Трудно ви е да не обсебвате половинката си и я принуждавате да се отдалечи.