Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: shutterstock.com, архив
Снимка: shutterstock.com, архив

„Съжалявам, че учих децата си, че трябва да посрещат добре имигрантите“ - думите са на майката на детето, което беше насилено от мъж от Ирак в плувен басейн в Австрия. Изнасиленото детенце е момче на 10 години, разказва Daily Mail. Случаят е станал на 2 декември във Виена, но за него се разбра вчера.

Майката, която е пристигнала в Австрия с имигрантската вълна през 90-те от Сърбия, казва, че винаги е учила петте си деца да проявяват същото гостоприемство, каквото и тя е получила.

Според майката защитната теза на иракчанина, че имал прекалено много сексуална енергия, била направо чудовищна.

Детенцето на имен Горан в момента е в болница с тежки разкъсвания. Майката казва, че момченцето не спира да плаче всяка нощ от атаката насам.

Иракчанинът казал на полицията, че знаел, че стореното от него е незаконно навсякъде по света и че невинаги е бил „болен“, тъй като имал жена и дъщеря в страната си. Мигрантът работел като шофьор на такси във Виена, разказва още британското издание.

За станалото преди вече близо два месеца жената разбрала от телефонно обаждане: „Моля, елате, детето ви е станало жертва на сексуален тормоз“. В този момент жената била със сестра си, която я спряла да не нападне иракчанина.