Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: РОЙТЕРС
СНИМКА: РОЙТЕРС

Маймуната е много умна, умее да се шегува, да разсейва напрегнатата обстановка, да играе роли, но е непочтена в отношенията. Това нейно качество ще допадне на всички хора, решили да постигат целите си по нечестен начин или да дават големи, но празни обещания и да мамят наивниците, които лесно ще допуснат да бъдат мамени. Можем да очакваме бум на измамите – телефонни, документни, морални и материални. Заради факта, че Маймуната е себичен егоист, в нейната година у мнозина ще се засили егоизмът и липсата на взаимно доверие. Хората, които не притежават достатъчно знания и умения, ще се опитват без скрупули да потискат по-знаещите. Изпразнената от съдържание суета, посредственост и арогантно безличие ще се опитат да властват над мъдростта, опитността и знанието. Подобни хора биха могли и да поискат да попълнят празнотите в знанията си, но това ще стане не с мисъл и интелект, а с помощта на паметта, която механично ще запомня и възпроизвежда нужното, без да успява да го тълкува правилно. Годината непрекъснато ще ни сблъсква с хора, които ще разчитат преди всичко на умението си да блеснат и заслепят околните, за да не бъде разкрита посредствеността им. За съжаление тези характеристики няма да подминат и нашите управници. Непочтените действия на някои от тях ще навредят на държавата, на нас самите и на авторитета ни зад граница. Маймуната е безскрупулна, хитра и ловка, а на тях им допадат именно тези качества, чрез които не само ще лъжат народа преди предстоящите президентски избори и не само тогава, а и ще играят двойна игра, ако им носи мечтания богат живот. Голяма работа, че някой страда и гладува! Нали на тях им е добре. Уви, преосмислянето и обратът в положителна посока при част от нашия политически “елит” са невъзможни.

Мнозина ще се възползват от всеки и всичко за собственото си облагодетелстване, особено ако ръководят големи предприятия или работят в съдружие... тежко на съдружниците им.

Годината на Маймуната ни дава възможност да разрешим много проблеми, но ако действаме решително и бързо, за да не пропуснем подходящото време. Ще имаме право на избор да поемем или да отхвърлим ръководната роля поне за собственото си съществуване. Ще постъпим правилно, ако разчитаме на своя труд, а не на другите хора. Даром никога нищо не идва. Не трябва да говорим празни приказки, за да не разочароваме и отблъснем хората от обкръжението си. Ще бъдат разбулени тайни от световен мащаб, които са свързани с политиката, дипломацията, търговията, промишлеността, а хората, които ще сторят това, ще получат известност и нови възможности за развитие и изява.

За да не си печелим врагове, които ще се превърнат в кармични заради влиянието и на Марс, е необходимо в годината на Маймуната да преценяваме внимателно действията си и да мерим думите си, за да не отблъснем хората от себе си.

Любовните отношения през годината ще бъдат непостоянни, но дори и любовните драми трябва да приемаме с чувство за хумор, ако искаме да избегнем самотата. В първите четири месеца на годината ще се радваме на щастието си. Вторите четири месеца ще оправяме обърканите си или провалени планове. През последните четири месеца с внимание можем да се опазим от нови житейски проблеми и драми.Ще завърша с това, което ни носи Огнената маймуна, в чиято власт е 2016 година – ще развиваме интелекта си, ще сме изпълнени с енергия, жизнени и неуморими. Амбициозни, ще преследваме целите си дори с инат и... доза непочтеност. Уви, такава е Маймуната.

Ето какво очаква знаците от класическия зодиак в годината на Маймуната.

ОВЕНЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Овните, родени в годината на Маймуната, ще вдигат както винаги много шум, ще досаждат на околните с претенции, както и с неоправдана и неочаквана агресия. Рискуват да си провалят годината с безкрайните си капризи и желание да правят много неща наведнъж, но разчитайки, че някой вместо тях ще завърши започнатото. Да не се надяват, че околните ще им робуват, а те само ще обират овациите.

Останалите представители на Овен ще проявяват обичайните си общителност, идеализъм, нетърпеливост и, уви, агресивност. Ще се хвърлят непрекъснато към нови познанства, често в собствена вреда. Трудно ще вземат решения, което ще е повод за притеснения и съмнения в собствените им възможности, но след като са в година, управлявана от Марс, задължително ще намерят верния път към успеха. В никакъв случай да не налагат мнението си. В личните отношения да не се борят за първенството, а винаги да търсят компромиса, за да си спестят сериозни неприятности. Ако са семейни, ще избягнат развода, а ако не са – ще срещнат половинката си или ще прекратят тегнещи отношения и ще открият нова любов. Да се грижат за здравето си.

ТЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Телците, родени в годината на Маймуната, са царете на материалните придобивки и мечтаните от мнозина доходи, защото притежават завидна интуиция и умение за печелят пари с лекота и без труд. На тях може винаги да се разчита, защото спазват дадените обещания – качество, нетипично за Маймуната. Притежават чувствителност и искреност, с което будят доверието на околните и печелят приятели.

Всички други хора, родени в Телец, имат възможността да се възползват от възхищението и уважението на своите приятели, които ще им помогнат да се научат на такт и деликатност. Не че не са такива, но ако някой въпреки безграничното им търпение ги ядоса, гневните им изстъпления засенчват агресията на Овена, защото са всепомитащи като мощен циклон. В професионален план да очакват успехи и признание. В личния живот – среща със своята половинка, ако не са семейни, но дълго ще правят проучвания, преди да пристъпят към действие. Семейните ще са щастливи в брака, ако не прекалят с желанието си да правят ремонти и не преобърнат цялата къща за ужас на семейството им. Здравето им е стабилно, но им напомням да не преяждат, за да не страдат.

БЛИЗНАЦИТЕ В ГОДИНАТА НА МАЙМУНАТА

Близнаците, родени в годината на Маймуната, са сред хората, които обичат да се самоизтъкват, да самохвалстват дори и когато са досадни за околните, да изявяват егото си и да преследват мечтата си за блясък под светлините на прожекторите. Нищо че според околните може да нямат качества – важно е тяхното мнение да е друго. През годината често ще сменят работата си, което е само в тяхна вреда. За съжаление няма как да бъдат спрени в устрема си към промени.

Годината на всички останали, родени в Близнаци, зависи от хората, с които общуват.

Само ако са в синхрон с техните разбирания, ще могат да изградят стабилна основа както в личен, така и в професионален план. Да не рискуват с обвързване в делови отношения с непознати или малко познати партньори, за да избягнат загубите и драматичните депресии, в които ще затънат. В личните отношения ще търсят и разчитат на пълната подкрепа на партньорите си. Ако липсва такава, ще се чувстват обидени и предадени. Ако все още не са срещнали любовта и се чувстват самотни, ще се цупят на целия свят, който отказва да им поднесе на тепсия мечтания принц от приказките на бял кон, но и много богат. Е, добре е да го заслужат. Да се грижат за здравето си.

ДЕВАТА В ГОДИНАТА НА МАЙМУНАТА

Девите, родени в годината на Маймуната, се славят като коректни, по-отговорни и по-чувствителни в сравнение с другите хора, родени в този знак.

В работата си са перфекционисти до досада. Не биха отказали помощ на никого като оценка за техния професионализъм, знания и интелект.

Останалите представители на Дева няма да срещнат проблеми в професионално отношение, защото са работохолици и не се отказват от целите си. Ще печелят добре и ще се радват на признание.

Да не отхвърлят правилата, наложени на работното им място, ако са подчинени, както и да спазват законите на държавата. Очертава се да имат проблеми в личния живот. Непрекъснато ще се опитват да стряскат с претенции и капризи близките си и да изискват на мига всичко, което искат да получат, а и това, което няма как да им бъде дадено. Кой обича такива хора?

Несемейните мечтаят да срещнат своята любима половинка, но годината не им дава тази възможност, защото ще налагат мнението си и ще отблъскват противоположния пол от себе си.

СТРЕЛЕЦЪТ В ГОДИНАТА НА МАЙМУНАТА

Стрелците Маймуни са досадни с нетърпението си и напоритостта си, защото държат на всяка цена да са в центъра на общественото внимание дори и с цената на изявата на негативните им качества – това изобщо не ги притеснява, след като за тях се говори и пише, известни са и всеки ги разпознава. В професионално отношение се утвърждават с остроумието си и с умението да гонят неотклонно целите си. Будят възхищение, но скоро колегите им осъзнават тяхната мощ и умение да се борят, обичайно прикрити зад досадна приказливост.

Всички останали, родени в Стрелец, ще работят усилно, но ще печелят неприятели заради поведението си, което те смятат за откровеност, но е обидно дори и за хората от най-близкото им обкръжение. Всички около тях ще се възхищават на професионалните им умения дори и ако са свързани с фантастичните им идеи. Винаги ще имат на кого да разчитат въпреки по-често грубото си отношение към околните. За съжаление грубостта им ще бъде причина за буреносни облаци върху личния им живот, които могат да ги изненадат с решение за развод. Имат шанс да преодолеят бързо проблемите с повече такт и дипломатичност, а и защото, когато обичат, то е от сърце. Здравето им е нестабилно.

РИБИТЕ В ГОДИНАТА НА МАЙМУНАТА

На Рибите, родени в годината на Маймуната, 2016-а обещава просперитет и доволство от живота. Единственото сериозно предупреждение е да не залитат по хазарта, защото при една или две печалби ще си внушат, че ще печелят винаги. От този момент до немотията без стотинка в джоба и без запаси за препитание крачката е само една. Емоцията ще е водеща при тях, но ще съумяват да разчитат и на разума си и да избягват загубите и провалите на деловите си планове.

Всички останали представители на Риби ще имат много работа в тази година, но и немалко проблеми заради трудности, породени от техните прибързани действия. Ще се нуждаят непрекъснато от нечия подкрепа, от утехата на близките си и от развлечения, но, уви, ще чакат някой друг да им ги предостави. Съветвам ги да бъдат по-дейни, за да не пропилеят добрите си възможности през 2016 година с инертност и пасивност, обричащи ги на лишения. Изберат ли това губещо русло на живота, ще отдалечат с вечните си оплаквания хората от своето най-близко обкръжение и няма кой да им помага или поне да им съчувства. В личния живот, ако не са семейни, по-скоро не са орисани да намерят половинката си през тази година.

РАКЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Раците, родени в годината на Маймуната, се радват на много приятели въпреки страха от болести и зарази, който постоянно ги владее. Причината да са обградени от хора е тяхната вечна загриженост за чуждите проблеми, до степен на обсебване и досада в желанието да са полезни. През годината ще е изявена тяхната меркантилност. Да не дават израз на егоизма си, за да не се окажат сами и изолирани от света, отново потънали в обятията на депресията.

На всички останали представители на Рак годината носи работа и добри доходи, ако не се вживяват в несъществуващи драми и провали, с които пъдят успеха от дните си. Семейните ще са щастливи в брака, ако са с подходящата половинка.

Ще имат възможност да срещнат половинката си, ако не са създали семейство, и да изградят една стабилна връзка. Нямат право да се оплакват от самота. Ако тя съществува в дните им, да търсят вината в себе си. Ще бъдат спокойни и уравновесени. Срещнат ли партньора мечта, с когото да свържат живота си, по-щастливи от тях няма да има, но само ако престанат да прикриват чувствата си. Трудна задача.

ЛЪВЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Лъвовете, родени в годината на Маймуната, която отговаря на техния знак, ще са обсебени от желанието да са винаги в светлините на прожекторите и в центъра на купона.

Ще се домогват до изявени хора, които да им бъдат трамплин към по-висока професионална и обществена позиция. Няма да страдат от скрупули, за да ги примамят. Ако Лъвовете – Маймуни не са значими или не се чувстват такива, рискуват да съсипят здравето си заради душевно неудовлетворение.

Всички останали представители на Лъв ще жънат успехи на професионалното поприще, стига да не забравят подадената им за помощ ръка и да благодарят, за да не си спечелят неприятели. От тях зависи да се справят с трудностите по пътя си, както и да печелят добре.

Не бива да критикуват без причина само за да изпъкнат като знаещи и можещи. Склонни са да критикуват и хората от семейството си, но нека го правят, без да ги обиждат и нараняват. Като никога, въпреки успехите, често ще проявяват неувереност и нерешителност. Здравето им е стабилно.

ВЕЗНИТЕ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Везните, родени в годината на Маймуната, са големи актьори и често не се разбира дали играят поредната си роля, за да спечелят някого или нещо, или това е естественото им поведение. Умеят да лъжат добре и да ви омайват така, че да ви оплетат в мрежите на проблеми и да измъкнат помощта и парите ви, без да се усетите – типични представители на Маймуната. Работят здраво, преди всичко за собственото си благо, само за да постигнат мечтания лукс.

Останалите представители на Везни ще са склонни да лъкатушат в мисли и действия, да се отклоняват в погрешната посока, водеща до провали, за които естествено виновен е целият свят, никога те. Ще се чувстват достойни да бъдат глезени и да си почиват, а някой друг да поеме задълженията им.

Ще търсят с всички сили и средства човека, за когото мечтаят – единствената голяма любов. Непрекъснато ще се втурват в нови връзки, но разочарованията им няма да бъдат малко, защото суетата, превзетостта, постоянните лъжи и нежеланието да покажат истинското си лице, усърдно криейки реалния си образ, отблъскват околните от тях.

СКОРПИОНЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Скорпионите, родени в годината на Маймуната, се славят с качества като амбиция и безскрупулност – типични и за Маймуната, чиято изява през годината е засилена. Когато гонят плановете си, те не се съобразяват с никого и с нищо. Готови са да пометат всяка пречка на пътя си и да печелят дори и с измама, без да се притесняват, че ще бъдат разкрити. Не са верни в брака и изневерите им ще са чести.

Всички останали хора, родени в Скорпион, не са заплашени от големи сътресения в професионалния живот, въпреки че провали няма да липсват.

Причината за проблемите на мъжа и жената Скорпион ще се корени в силно изразеното през цялата година непостоянство, дадените, но неизпълнени обещания, приходите, които само те егоистично искат да консумират. Ще принуждават партньорите си непрекъснато да вземат крайно решение за живота си. Несемейните могат да изгубят половинката си или да не стигнат до брак заради нежеланието да се лишат от личната си свобода. Не се обвързвайте с тях в годината на Маймуната, освен ако не сте доказали взаимно чувствата си.

КОЗИРОГЪТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Козирозите Маймуни са мудни и на моменти сякаш стоят на едно място, но пък се справят перфектно и в детайли с работата си. Приемат живота много сериозно и успяват да го направят такъв, какъвто искат да бъде, за да се чувстват добре и да живеят в хармония, доколкото това е възможно при техния характер и пораснало до облаците его.

Всички останали Козирози ще имат възможност през 2016 година да градят успешна професионална кариера, да докажат, че са отговорни и на тях може да се разчита. Дали ще успеят, зависи от умението им да потискат своята надменност, която отблъсква хората, особено когато е фасада без покритие и след недълго общуване се разбира от всеки. Привличат към себе си всички със своя чар и чувственост, но често заради аспектите в хороскопа им те са преиграни, а ролята, в която са се вживели, скоро става причина за самотата им. Годината им предлага възможността да бъдат щастливи, но заради склонността им да преувеличават, да измислят и драматизират сами си създават неприятности.

Ако искат да са сред приятели и близки, които ги ценят и уважават, е необходимо да са и по-доверчиви и да не виждат във всички хора врагове.

ВОДОЛЕЯТ В ГОДИНАТА

НА МАЙМУНАТА

Водолеите, родени в годината на Маймуната, неведнъж стават жертва на собственото си лекомислие, затова е в тяхна полза да го избягват. Въпреки че са консервативни по природа, през тази година съществува опасност да залитнат към извънбрачна връзка или немалко флиртове заради внезапно обзелия ги страх, че може да се окажат собственост на един човек, който да ги лиши от личната им свобода.

Всички останали Водолеи ще изненадват околните със своите запознанства и романтични срещи, ако все още са самотни и търсят любовта на живота си.

Уви, по-често ще им убягва щастието в личните отношения заради бликнала човешка завист и груба намеса, която може да доведе до раздяла.

Съветвам ги да започнат да признават правото на мнение на другите и да ги ценят, ако не искат да се обрекат на самота.

Припомням, че е в тяхна полза да изпълняват дадените обещания, ако искат да получават подкрепа на своите професионални планове и да не бъдат подвеждани с губещи инвестиции. Ако ценят хората с техните знания и умения, нещо, което лесно могат да сторят, годината им ще бъде успешна.