Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни се сблъсквате с трудности, породени в семейството. Очаквайте приходи. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте. Подпишете подготвените договори и финансови документи. Радвате се на успехи в професионалния живот, но ви съветвам да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която финализирахте. Не бива да уговаряте заеми. Въздържайте се от всички делови разговори, които може да ви навредят. Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения. Ако насочвате усилията си в правилната посока, ви очакват успехи. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството. Възможни са и още проблеми в четвъртък, свързани с не спазени делови обещания, които сте дали сякаш за да се отървете от натрапници.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, заради невъзможност да разрешите проблемите си. Не си позволявайте обилна храна и много алкохол. Минете на диета, защото заради преяждането се уморявате бързо. Щадете нервите си.

ЛЮБОВ Интрига ще окаже влияние на отношенията с близките ви. Заемете се със задълженията си у дома. Постарайте се да разберете, че интимната ви половинка е обидена и наранена и няма желание за сексуални удоволствия.