Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Националният ни ансамбъл показва съчетанието си с 5 обръча в зала “София”. 
СНИМКА: ММС
Националният ни ансамбъл показва съчетанието си с 5 обръча в зала “София”. СНИМКА: ММС

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева бе доволна от представянето на състезателките от националния отбор на официалната продукция.

Ансамбълът (жени) - Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Никол Тодорова, Елвира Краснобаева, Магдалена Вълкова, Дара Малинова, Алекса Рашева, Александра Шалуева, показа пред феновете в препълнената зала “София” какво ще играе през новия сезон.

Ансамбълът (София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева, Магдалина Миневска и Камелия Петрова) изигра изключителни съчетания с пет обръча и с три ленти/две топки. Раева коментира как вървят нещата с построяването на нова зала по художествена гимнастика.

“Залата, която правим, няма да бъде за продукции, тя ще бъде тренировъчна. Министерството на спорта и Министерството на вътрешните работи са в много напреднала фаза, оказа се, че ние сме изключително подвластни на Министерството на вътрешните работи. Но в момента за първи път в последните шест години, през които работим за тази зала, има прекрасен синхрон между министрите на спорта и на вътрешните работи, както и на главния архитект на София и нещата са много, много напред в документацията. Наистина виждам светлина в тунела”, сподели президентът на БФХГ. (24часа)