Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венци Мицов. Снимка Фейсбук
Венци Мицов. Снимка Фейсбук

Добрийутро от сексолог МицеФФ...

За да не кликате на страницата, ще ви светна кои са седемте знака, по които да познаете, че жената ви смята за жребец и би правила секс с вас моментално в снега, в първата изпречила се химическа тоалетна или пред офиса на Спаси София (което, съгласете се, е белег на помитаща страст, особено последното, пред угрозата да ви погне Гергин).

1. Дамата ви поглежда с палав поглед и започва да рецитира предизборната програма на ПП Зелено течение от 2013 година на иврит - този знак е повече от показателен - тя не може да се контролира и всеки момент ще ви награби, скандирайки "Пирин не е сиренка, долу Цеко от Килиманджаро"

2. Дамата ви насърчава да попръцвате и да се оригвате в нейно присъствие - страстта толкова силно се е настанила в нея, че дори факта, че сте свиня я възбужда. Тичайте за Виагра, Дегазин и Лопедиум.

3. Дамата ви нарича с умалителното "Щерю"... Няма начин това да не означава, че следва бурна нощ с евентуално посещение на травматологията рано сутринта.

4. Дамата толкова силно ви желае, че в някакъв момент отскача и сама демонтира за вас остатъка от паметника на съветските ватници. След това ви го донася на ръце, пеейки drum n bass ремикс на "Смуглянка".

5. Дамата изважда и демонстративно скъсва снимката на генерал Атанас Атанасов, която е носела до сърцето си. Това означава, че страстта е помрачила съзнанието й...

6. Отива до Савини и ви купува не един, а два слайса кетохляб, оставяйки цялата си заплата на IT специалист в хипстърското заведение. Чака ви умопомрачителен веган секс с подхвърляне на парчета тофу и спирулина в леглото.

7. Къса снимка на любимия си футболист от Славия и заради вас купува два билета за мач на Септември-София. Това е повече от показателно, че дамата ви е хвърлила око и на полувремето ще ви нападне направо на стадиона.

Това са накратко седемте знака. Понякога седемте знака са три, защото нема ора...

За повече знаци ме последвайте в Тиндер, Онли фенс и в баничарницата в Младост 4...

От фейсбук