Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Атрактивно посрещане очакваше братя Пулеви в София. Снимка: LAP.BG
Атрактивно посрещане очакваше братя Пулеви в София. Снимка: LAP.BG

При завръщането си в София българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев разказа за ситуацията преди мача си с поляка Анджей Вавжик, който победи в Коста Меса, Калифорния. Заради висока температура на Кобрата битката бе под въпрос.

"Бях пред дилема дали да играя. Треньорът ми каза: Не, няма да играеш, няма нещо, което да е на всяка цена. Аз отвърнах: Хайде един рунд бой със сянка ще ти направя, за да ти докажа, че не се задъхвам. Той ми каза: Нали те виждам, че се задъхваш още като ходиш

Аз буквално от леглото станах и се качих на ринга. Доказах се пред себе си, че сме железни. Хората знаят, оценяват, виждат, получи се уникален мач, много добър мач и победата си е победа. Когато е по-трудно е още по-сладко", сподели Кубрат на летище София, където за него и брат му Тервел бе устроено специално посрещане.

"Какво по-хубаво. Топло посрещане и единствено и само любов. Винаги се радвам и съм благодарен за това нещо. Беше интересно, отново имаше драма. В крайна сметка и това го има, и ние сме хора.

Новата година може да бъде много интересна. Няма дълга пауза, прекалената почивка също не е добре", каза още Кобрата.

В Коста Меса брат му Тервел спечели срещу американеца Дионардо Майнър.