Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Илияна Раева Снимка: Lap.bg
Илияна Раева Снимка: Lap.bg

Много, много ще ми липсват класата и талантът ти, Tanya Volozhanina..

Най-близките ми колеги от гимнастиката знаят, че аз трудно харесвам гимнастички. Още от дете е така. Но същите тези мои колеги знаят, че Таня е една от тези малко, много малко гимнастички, които са ми от любимите.

Таня е класа! Таня е талант! Много обичам да я гледам. Ще ми липсва страшно много! И на състезания, и в тренировките.

Много съм ядосана на член на предишния комитет, който дава по време на курс съчетание на Таня за това, че й липсва артистичност. Това повлия твърде много на кариерата й. Не се прави така! Понятието артистичност в Художествената гимнастика е все още непонятно на голяма част от съдиите. Но това е друга тема.

Това повлия твърде много, в отрицателна посока на Таня.

Последното й състезание беше клубното държавно. Тази уникална топка Таня направи след него. Любителите няма да имат привилегията да го видят на живо.

Гимнастиката губи една изключителна гимнастичка - обожавана, отричана…, но твърде ярка и впечатляваща. Не само с единствените по рода си пируети в света, а със своята чистота и прецизност в изпълнението.

Таня преживя трудни моменти, но не позволи да ги показва и споделя. Силно момиче… много интелигентна, умна и възпитана.

Таня учи сериозно в НСА и иска да стане треньор. Ще изнася и мастър класове в чужбина. Вече има покана за първия. Решението да прекрати е правилно, колкото и да непонятно. Конкуренцията при нас е твърде голяма.

Спортът понякога е жесток…

Танчето ми е много специално момиче. Винаги ще и помагам, ще си гледам понякога съчетанията и. С усмивка и топлина ще си спомням топката на “Принцеса Анастасия” и бухалките на “ Тоска”. Ние си знаем защо.

А когато говоря или си спомням за гимнастичката Таня, до нея винаги ще стои Силвия Стойнева. Блестящ тандем. Голям принос има и Брани.

А сега, на всичките и критици само ще кажа: Твърде сте малки, за да коментирате КЛАСАТА на Таня!

Обичам те, невероятна моя! Знам, че ще успееш във всичко!

Винаги можеш да разчиташ на мен!

Респект, Таня!❤️

P.s. Вижте това видео, за да разберете какво загуби Художествената гимнастика. Не само българската, а световната. Прегръщам прекрасната й майка.

От фейсбук