Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Проф. Вили Лилков
Проф. Вили Лилков

Издигането от Инициативен комитет на проф. Вили Лилков за кандидат за кмет на българската столица е много достоен отговор на българското гражданско общество на недостойното решение на партиите ПП и ДБ да издигнат наследник на фамилия, която е била крепител на престъпния комунистически режим.

Гражданите трябваше да реагират на това тяхно партийно нахалство и те го направиха. За което ги поздравявам.

И още нещо. В Инициативния комитет срещам имената на личности, които още през 2016-та, а след това и през 2021 година се противопоставиха открито на избирането на прокремълския ни президент.Това им прави чест и дава още по-висока морална стойност на сегашната им инициатива. И обратно. Тези, които издигнаха днес десарското отроче за кмет са същите, които гласуваха за избирането на Румен Радев и коленичеха пред неговата наглост. Това им решение е и тяхното морално падение.

Изключително важно сега ще бъде решението на единствената дясноцентристка коалиция в българската политика: ГЕРБ-СДС. Дано ние, членовете и симпатизантите на тази коалиция, бъдем на висотата на своя дълг към гражданите на столицата ни.