Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов
Бойко Борисов

"Вчера беше санкциониран бивш наш член - Влади Горанов по закона "Магнитски". Искам да напомня на тези, които злорадстват, че още тогава той беше освободен като министър. Освободен като депутат и от тогава не е участвал в нито една листа на партията. Ние дотолкова можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства - има органи, които да разследват", заяви на брифинг в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Ние сме се разграничили от Горанов. Той не е на никаква длъжност. Вярвам, че той не е виновен. Надявам се той да докаже, че е невинен", заяви Борисов. 

"Аз пред вас твърдя, че нито стотинка, нито лев и Господ ми е свидетел не сме получили от въпросния Божков. Някъде някой е получавал и си носи отговорност. Аз твърдя, че аз и партията не сме получили стотинка. Казвам го, защото Христо Иванов си беше пуснал един пост вчера", добави Борисов.

"Ще дойде ден и ние ще пишем постове за корупция", добави Борисов.

"Маришкия басейн, благодарение на нас, благодарение на нашите депутати в парламента успяхме да спрем това безумие в Плана за възстановяване. Аз съм убеден, че ще се договорим с комисията", допълни Борисов.

"Самоя факт, дами и господа, 2 години кадърните, умните и красивите не можаха да направят План за възстановяване, единствените в ЕС. А ние им оставихме готов план. Това са фактите", каза лидерът на ГЕРБ.

Живко Тодоров ще бъде нашия кандидат за кмет на Стара Загора. Действително, това, което се случи със Стара Загора през последните години най-големите ни опоненти не могат да го отрекат. И това е в много други градове", обяви Борисов.

Очаквайте подробности.