Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майтап бе Уили, гадните евреи прикрили се зад руски АУАКС !? и принудили сирийските зенитни батареи да го свалят. Разкажете го на който и да искате познат експерт в областта и ще бъде възприето като виц. Толкова за интегрирана и качествена въздушна отбрана в Сирия - израелските ВВС си правят каквото си искат. Ердоган да си купи С-400, незабавно, плюс подобен беззащитен АУАКС.

Жал ми е само за момчетата в самолета, нито са първите, нито последните които отиват бадева за да хранят глобалното его на Путин, което го прави мачо лидер. Онзи ден дадоха гробише с над 1000 гроба на загинали руски войници в Украйна и Сирия - без имена, само с номер.

А всички те са имали близки, майки, съпруги. Докладват ги като пропаднали без вест, за да не ги търсят, а ги погребват без имена.

Но какво да се чудя това е страната на Катин, на масовите убийци, на Гулаг. Путин даде своя принос в обезкървяването на руския народ. Стотици хиляди са убитите, загубили живота си или ранените за да остане той на власт. Просто поредния Сталин - опакован в реалити формат.

*От фейсбук!