Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Навремето Анастасия си е избрала да се състезава в един от най-скучните спортове на света според неофициалните класации на феновете. Всеки втори ще си признае, че по-скоро би гледал състезание между охлюви, отколкото да проследи плъзгането на камъните в кърлинга.

С влизането на Анастасия в зимния спорт нещата коренно се променят. Интересът скача драстично, а залата започва да се пълни от мъже. Всички те продължават да нямат интерес към случващото се на леда, но искат да видят на живо прекрасната рускиня, която съвсем спокойно може да си съперничи по изящество с най-известните манекенки на световния подиум.

И сега се оказва, че това невероятно красиво момиче е станало жертва на вероломен заговор. Скандалът е огромен и хиляди са желаещите да се хвърлят в битка, за да спасят честта на Анастасия Бризгалова. Тя се раздели с бронзовия си медал от олимпиадата в Пьонгчанг. Наказаха я жестоко,

без да е направила нищо лошо

Вината е на съпруга й Александър Крушелницки. Двамата завоюваха бронзов медал в смесените двойки на турнира по кърлинг.

Щастливото семейство още не беше изстудило шампанското, когато дойде лоша новина от МОК. Другарят Крушелницки е обвинен, че е взимал допинг, за да бъде в топформа за най-важното състезание в живота му. Уличеният спортист моментално разпрати официално становище, в което твърди, че той и съпругата му са станали жертва на коварен допинг. Дори начерта схемата, по която са били прецакани.

Според Крушелницки негов съотборник го е издебнал в ресторанта на олимпийското село и му е сипал от забраненото вещество в напитката. Бронзовият медалист вади и най-доброто доказателство в своя полза -

спипали са го с мелдоний

Точно този вид допинг се използва за повишаване на вътреклетъчния метаболизъм и увеличава издръжливостта на организма на високи физически натоварвания. Само че кърлингът съвсем не е сред спортовете, в които се искат здрави мускули.

Допингченгетата не вярват на сълзи и твърдят, че мелдоният има и друго полезно влияние върху организма на измамниците, тъй като им дава повече издръжливост по време на високи нервно-психически натоварвания. Които със сигурност си ги има и в спорта с тласкането на камъни към целта.

Красивата Анастасия не иска да се примири и безрезервно вярва на своя любим.

Тя призова да бъде направено разследване и такова наистина започна от страна на МОК. Само че резултатите бяха лоши за руското семейство. Отнеха им медалите и ги пратиха в родината им. 

Насълзените очи на Анастасия покъртиха мъжката половина от населението на Земята. Тя вече е не само красива, но и трагична героиня. Светът е в краката й.