Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Вместо в петък и почивните дни да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си. Избягвайте конфликтите. Неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. От понеделник всички делови разговори са успешни, въпреки че сте напрегнати. На работното ви място цари хармония, която ще ви помогне да се справите със задълженията си. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи. Жънете неочаквани и впечатляващи околните финансови успехи. Въпреки този факт не се надявайте, че ако инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвръщаемост на вложените пари.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми на кръста и диафрагмата. Пазете ребрата си при физическо натоварване. Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние.

ЛЮБОВ Вечер може да отидете на гости при ваши възрастни роднини, които отдавна не сте посещавали, за да не обтегнете отношенията си с тях. Спокойно се отдайте на чувствата си и на романтични мигове.