Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Роналдо: Искам още 6 години в Мадрид
Роналдо: Искам още 6 години в Мадрид

Португалецът изрази амбицията да прекара поне още 6 години в „клуба на мечтите си“. Роналдо заяви, че се чувства млад и силен, и че ще направи всичко възможно да изкара още 6 години на нивото на което е, въпреки трудностите, свързани с напредването на възрастта. 30-годишният футболист премина в кралския клуб през 2009 година и с екипа на белите е отбелязал впечатляващите 323 гола в 309 мача.

Футболистът от Мадейра чупи рекорд след рекорд откакто е в редиците на мадридския клуб, но въпреки това не остава задоволен от своите постижения. Макар и с впечатляващи индивидуални постижения, той не може да е доволен и от успехите си на клубно равнище. Първият сезон на Роналдо в клуба бе нулев (2009/10), а през изминалата кампания не успя да спечели нито един от по-значимите трофеи – Купата на Краля, Шампионската лига или титлата на Испания. Откакто е в клуба, Роналдо е спечелил Шампионската лига (2014), Суперкупата на Европа (2014), Световното клубно първенство (2014), Купата на Краля (2011), Суперкупата на Испания (2012), както и испанския шампионат (2012).

Играчът бе награден със Златната обувка във вторник за четвърти път в своята кариера със своите 48 гола, изпреварвайки Лионел Меси и Серхио Агуеро. При награждаването си португалецът заяви, че смята Реал Мадрид за най-големия спортен клуб и е истинска привилегия да играе за него. Настоящият му контракт го оставя на Сантиаго Бернабеу до 33-годишна възраст.

Името му бе спрягано през лятото за френския Пари Сен-Жермен, които извадиха сума от порядъка на 125 милиона евро, но мераците на френския отбор бяха набързо отрязани. Понастоящем парижани не са се отказали от звездата на кралския клуб, като от следващото лято те ще направят нов опит да го привлекат в редиците си. Ако смятате, че това ще се случи, може да направите Betfair залагане.

С това си изказване не остави много надежди и на феновете на Манчестър Юнайтед, които също се надяват един ден отново да го видят с червената фланелка.