Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Уважеми българи от Лондон, български революционери в изгнание, клети експлоатирани хъшове, далеч от род и родина! Най-после имате късмета да ви погали родината във формата на президентшата Десислава Радева, която ви кани на среща със себе си в българското посолство в Лондон. Тя ще ви даде уют в този неспокоен пристан – наречен „чужбина.” Тя ще утоли жаждата ви за духовна връзка с милата ви Родина! Тя ще е мостът на духовната нишка към вас, клетниците от Обединеното краство. Тя ще ви облекчи страданията, които изпитвате на този клет остров, с лоша храна и метеорологични условия от филмите на ужасите! Не пропускайте срещата с президентшата! Ето поканата й към вас:

"Уважаеми дами и господа,

За мен е удоволствие да ви поканя от името на посолството, в качеството ви на представители на адресираните тук организации, на среща в посолството със съпругата на президента на Република България, г-жа Десислава Радева.

Срещата ще се проведе в посолството на 17 октомври (18 до 19 ч.), като основната тема ще бъде развитието на духовните връзки между България и Обединеното кралство.

Моля да потвърдите дали ще присъствате на срещата в срок до края на работния ден на 8 октомври на следния имейл адрес: [email protected]

Поради стандартните засилени мерки за сигурност, моля всички, които планират да присъстват, да носят документ за самоличност и да пристигнат до 18 ч.”

Поканата е отправена по електронна поща до изявените представители на българската общност в Обединеното кралство – интелектуалци, журналисти, неправителствени организации, бизнесмени и професионалисти. (източник Терминал 3)

*От фейсбук