Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник на изображението: Envato
Източник на изображението: Envato

Модните тенденции непрекъснато се развиват и ако сте от дамите, за които е важно винаги да сте на вълната на тренда, е от съществено значение да сте в течение, за да направите изявление за стил. Когато става въпрос за дамски рокли, има безброй възможности, всяка със своя уникален чар и привлекателност. В следващите редове ще разгледаме 6 от най-новите модни тенденции при дамските рокли, които завладяват модния свят.

Кои са най-актуалните модни тенденции при дамските рокли?

Въпреки че през последните месеци с огромна сила доминират панталоните и полите, няма спор за невероятното изявление, което правят и роклите, като основна част от портфолиото на популярни брандове като този тук https://modivo.bg/c/zheni/marka:guess. Роклите заемат значителна роля от визията на модните писти, които виждаме всеки сезон и със сигурност и за предстоящия не са изключение. Докато бяхме в търсене на най-актуалните издания, открихме, че в онлайн магазин MODIVO са в пълен резон с тенденциите, като откроихме следните 6 най-горещи модела:

Драпирани рокли: Изключителен хит, който е покана за изявление на женствеността ви. Излязла от модните подиуми като новата it рокля, тази женствена визия с набразден силует ще заеме централно място както сега, така и през лятото. Не се заблуждавайте от статуйната ѝ форма, този стил е изключително гъвкав, като повечето са изработени от меко трико и комбинация от дължини. 

Червени рокли: Червеното е една от най-големите цветови тенденции през последните 12 месеца и съвсем резонно, царуването му се очаква да продължи и през 2024 г. Там, където плетивото беше задължително за зимата, червените рокли ще бъдат хитът на пролетта!

Мрежести рокли: Не само прозрачните поли доминират на пистата – прозрачните рокли също са в менюто и са истинско изявление за по-смелите дами.

Елегантните рокли: Невероятните стилни елегантни рокли са неизменна част от подиумите и тази година, а ако са гарнирани с пера, то със сигурност ще се изстреляте на върха на тренда, обирайки всички погледи около вас.

Момичешки рокли: Когато става дума за мини тази година, всичко опира до силуета. Момичешките рокли с пухкави подгъви добавят весело настроение към пистите на луксозните брандове, носейки щафетата за обем вместо ефектните ръкави. Заложете на обемни минита, детайли с волани и слоеве пенлива материя, за да подчертаете външния вид. 

Дънкови рокли: За повечето денимът вече е един от основните градивни елементи на ежедневния тоалет, така че не е чудно, че този стил наистина се разви през последните няколко сезона. Тези рокли премахват сложността на постигането на перфектната комбинация от двоен деним, като същевременно осигуряват по-ефектно излъчване. 

Как да изберем идеалната дамска рокля?

Първото важно нещо, с което трябва да се съобразите при избора на дамска рокля е вашият личен стил и характер. Независимо от тенденциите, за да се чувствате максимално комфортно и уверено, е нужно да дефинирате личните си нужди - дали предпочитате класическите вечни кройки, авангардните дизайни, или по-скоро ви привличат романтичните момичешки модели. Ако сте минималистична натура, перфектната рокля би била тази с изчистен силует в неутралната цветова гама, а в случай, че обичате да се откроявате от тълпата, то модел с ярки акценти, ще ви постави в центъра на модните радари.

Друг важен аспект, при избор на рокля е вашият тип фигура. Винаги залагайте на правилния силует, за да прикриете недостатъците и подчертаете предимствата на вашето тяло.