Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Рачков с Камелия Андонова.
СНИМКА: ВЛАДО ВАСИЛЕВ
Димитър Рачков с Камелия Андонова. СНИМКА: ВЛАДО ВАСИЛЕВ

Близки до него отричат “новината” от жълтите сайтове

Димитър Рачков ще става баща на 51-годишна възраст.

Такава новина се появи в жълтите издания, които бързо разпространиха, че тв водещият и актьор ще има дете от Камелия Андонова. Впрочем двамата са нарочени за двойка от няколко месеца насам, но Рачков не потвърждава официално. Според негови близки новината за бременността е пълна лъжа.

В същото време друг сайт публикува “новина” със заглавие “Димитър Рачков ще става баща”. На снимката обаче се вижда как водещият и Ралица Паскалева са прегърнати. А текстът гласи: Самият Рачков публикувал снимка с половинката си - красивата сладкарка Камелия Андонова, с която са заедно от лятото. На снимката се вижда вече порасналото ѝ коремче, а Рачков написа под поста си 1+1 =3. Истината е, че на снимката не е Камелия Андонова, а Ралица Паскалева, която беше бременна през юни. Преди три седмици тя роди второто си момченце.

Разделени сме. Когато хората се съберат, им трябва известно време да се напаснат. Ние имахме това време и се пробвахме да се напаснем ту с единия характер, ту с другия. Може би впоследствие осъзнахме, че не се случват нещата и преценихме, че така е най-добре за двамата. Това коментира в тикток бившата му приятелка Анита, с която бяха заедно до март тази година. По думите ѝ са запазили приятелски отношения, но не поддържат контакт, защото не би било уместно. Ние се разделихме по изключително зрял начин. В добри отношения сме, не сме скарани, не се мразим, не сме с лоши чувства. По съвсем нормален начин да седнем да поговорим, че нещата не вървят и трябва да се променят, казва Анита.