Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Последни номера се опитват да правят от лагера на Антъни Джошуа преди мача с Кубрат Пулев. Те помолили българина да изтрие съобщението си, че вече има договорка за двубоя за 12 декември. "Искали те да го съобщят. Надявам се това да стане до края на седмицата", заяви Кобрата, който обяви, че ще си партнира с родния букмейкър WINBET за двубоя.

"24 часа" разбра, че има малък проблем с мястото на мача. Сега става излишно наемането на зала О2, след като няма да има публика. Вероятно ще се търси по-малксо място за по-малка сума, като не е изключено и имението на Еди Хърн да приеме двубоя.

"През цялото време те се натискаха да са домакини. Господ обаче гледа и сега няма да има публика", обясни Кобрата.

"Понякога сам се плаша от себе си на тренировки. Толкова съм добре", с усмивка допълни българина.

Той обаче бил толкова добре и преди мача с Кличко. "Сега обаче имам повече опит. Тогава дори от моят щаб не бяха с мен. С брат ми може да напишем книга за тогава", допълни Кубрат.

Подготовката си смята да проведе 3 седмици на Белмекен и след това в Германия. Изненадващо благодари на Национална спортна база и спортното министерство за промените, които са направени на базата.

"За мен там винаги е бил раят", отсече Кубрат Пулев.
Между Джошуа и Кличко повече уважавал англичанина. "Защото мръсните номера бяха невероятни. И след това с тях два пъти го биха здраво", допълни Пулев.

Той не се страхувал от коронавируса. "Дори съм готов да се целувам със заразена жена, за да си пробвам имунната система", допълни той.