Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Тодоров
Антон Тодоров

Комисарката Вера Йоурова знае ли къде се намира и кого легитимира с присъствието си днес на т.н. международна конференция в София, посветена на "свободата" на медиите в България

Конференцията е организирана от Елена Йончева, обвинена за пране на пари в особено големи размери от българската прокуратура. Еврокомисар Йоурова какво мисли по въпроса? Освен това, тази конференция е пиршество на мракобесната Държавна сигурност. Съдете сами:

- бащата на Елена Йончева, подп. от ПГУ-ДС Никола Йончева е първият резидент на Първо главно на ДС в Брюксел в периода 1967-72 г. и е работил срещу ЕИО и НАТО под пълния контрол на резидентурата на КГБ там, с псевдоним "Гарин";

- Водещ на конференцията, на която е еврокомисарката Йоурова, е потомственият агент на Второ главно управление на ДС Георги Готев, син на щатния кадрови офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност Горан Готев.

Г-жо Йоурова, изключителен гаф е присъствието Ви на тази конференция, в компанията на агенти и отрочета на щатни служители на мракобесната репресивна комунистическа тайна служба ДС. Как е възможно това, та Вие обиждате цели поколения свободолюбиви българи с легитимирането на тези типове?

*От фейсбук