Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Тодоров Снимка: Фейсбук
Антон Тодоров Снимка: Фейсбук

Ето, че съм отново на линия след тридневно блокиране. Дотук добре, както се казва. През тези три дни доста разсъждавах върху случващото се в отечеството и стигнах до следните "вчесани" мисли:
1. Ако ГЕРБ си мислят, че следвайки философията на котарака Леополд "Ребята, давайте жить дружно" ще омилостивят враговете си, длъжен съм да ги предупредя, че тази философия и практика водят към погибел на ума и действието. Те са "highway to hell"! Ще го напиша пак - да се опитваш да умиротворяваш хората, които издигат бесилки за теб и приятелите ти, е все едно да храниш крокодил с надеждата да бъдеш изяден последен. Никакви хленчове и мантри от рода "Хайде да бъдем джентълмени" не помагат. Както казва близкият до сърцето ми бивш американски тюлен Дик Марчинко - "Призовават ме да спазвам споразуменията от Женева. Как пък не? Щях да ги спазвам, ако воювах със швейцарци. Само, че аз водя свирепи битки с пакистанци, афганистанци, северокорейци, които даже не знаят за съществуването на въпросните споразумения". ДБ ИСКАТ ДА ВИ ПРИКЛЮЧАТ, НЕ ДА СЕ СПОРАЗУМЯВАТ С ВАС. Толкова е просто - от 11 години отрочетата на Драгалевския негодник не могат да получат взятка /електорална/, защото ГЕРБ получават твърдо над 1 млн. гласа на всички парламентарни избори. Какъв е същностният, стратегически интерес на ДБ? Фасулско е - ами да приключат ГЕРБ и тогава със сигурност няколкостотин хиляди гласа поне ще се върнат при ДБ. Това ще е катастрофа - за ГЕРБ и за страната.
2. ГЕРБ няма от какво да се срамува. Ето защо:
- защото постигнаха нечуван и невиждан ръст на БНП като за десет години го удвоиха и казано образно - построиха две Българии. ДБ и другите пезевенци не могат да боядисат това, което ГЕРБ построи. И това не са празни думи, а тези, които всеки може да докаже с малко разравяне в статистиката и обикаляне в страната;
- защото удвоиха българския експорт и днес страната ни има невиждана за последните 120 години външна търговия - и като количество, и като качество. Над 1/3 от износа ни е индустриална и високотехнологична продукция - нещо, което няма аналог. Комунягите, наследниците на които днес удобно са се разположили в превъзнасяната "градска десница" /иначе казано, леви либерали/, навремето даваха милиарди държавни дотации, за да се изнасят боклуците на сбърканата, нерентабилна и с крайно ниско качество на произведеното комунистическа индустрия;
- защото доходите са се удвоили и утроили за тези десет години. Да, има хора, които са недоволни от живота си. Но, по дяволите, при повечето от тях това е резултат от собствените им решения и липса на инвестиция в собствените им таланти /каквито безспорно сигурно притежават/. Никога, никога, повтарям - НИКОГА - в живота си не съм разчитал на управлението, каквото и да е то, да подобри живота ми. Сама по себе си такава претенция е сгрешена и заредена с ужасен потенциал за перманентно разочарование. Защото никой няма да се погрижи за теб, ако ти не го направиш, никой няма да те направи конкурентоспособен на пазара на труда, ако ти не известираш настоятелно в собствената си експертиза. Твоето благосъстояние може да бъде единствено и само плод на собствените ти дълголетни усилия. И правилни решения. Всичко друго е мираж, утопия, към която провалилите се в собствените си решения се връщат отново и отново, докато втренчени фронтално в претенция към държавата, говорят за либерализъм и свобода. Свободата основно е да се разпоредиш ефективно и разумно с талантите, които Бог ти е дал, а не да маршируваш тегели по софийските улици, докато се оплакваш, че държавата трябва да те направи богат. Маршируващите, прочетете знаменитият Гомес Давила, за да осъзнаете, че най-краткото определение за комуняга е "човек, който очаква от държавата да го направи буржоа".
- защото ГЕРБ направи за евроатлантизма на България повече от всички досегашни, взети заедно. Гледайте фактите, а не заклинанията на коминтерновските наследници. Та допреди година в България никой не направи елементарна стъпка към смяната на съветските щайги МиГ-29 с американски самолети. Допреди година никой не премахна бесилката на посредниците и прескъпия газ, с който Москва душеше българите и бизнеса 30 години. ЕС и ГЕРБ бяха тези, който накараха Русия да намали цената с над 43 % и ДОРИ ДА ВЪРНЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИЯ. Как е възможно подобно чудовищно затваряне на очите пред тези факти? Презрението ми към негодниците, които пропускат всички тези доказателства, оборващи опорките им, не зане граници. И никога няма да с епримиря с примирението на хора от ГЕРБ, които смятат, че да кажеш тези факти, постигнати с къртовска работа, е нещо едва ли не нередно. Никой не е посягал така остро и безкомпромисно на руския шпионаж в България. Това се случи пак по време на третото правителство на ГЕРБ. Не случайно коминтерновските наследници искат главата и на главния прокурор Иван Гешев - защото само той се осмели да потърси отговорност на руската матрьошка Румен Решетников. И назначените "русофоби" гракнаха в един глас в подкрепа на творението на московския д-р Франкенщайн.
- защото ГЕРБ направи за делото на антикомунизма повече от всички други, взети заедно. Та БСП е пред пълен погром и разпад - за това основна роля има ГЕРБ. Та правителството на ГЕРБ не е назначило НИТО ЕДИН дипломат със зависимости към ДС и РУМНО. Нали не очаквате наследниците и роднините на някогашните коминтерновски раззунавачи в Берлин и производни на висшата комунистическа номенклатура, да признаят това? Тогава защо Вие се срамувате да го кажете? И се гънете и въртите сакън да не Ви обвинят същите десарски негодници в "крайност".
- защото, защото, защото...мога да продължа още дълго, но трябва да отдам дължимото и на други казуси;
3. ГЕРБ трябва да е готова за съпротива, не за сълзливи опити да накара враговете си, ако е възможно, да ги пощадят. С онези, които издигат бесилки и гилотини преговори не се правят. Правило номер едно от всеки наръчник за антитерористична борба. А онези са терористи, същите като дядовците и бабите си, които са взривявали църква - та на митингите са появи и Йоко Бегинс /Йордан Агов, шеф на ДСБ в центъра на София/, отрочето на Асен Агов, чийто прадядо е основен участник като крайноляв земеделец-терорист в атентата срещу църквата "Света неделя". С него ли ще се сговаряте?
4. ГЕРБ не бива да се притеснява от това, че е мразена и хулена от напушените до ушите с марихуана троцкисти. Тя, марихуаната, ако си я започнал преди 45 г. някъде в лондонските колежи, не прощава, тя изпържва мозъка. И води до схоластично счупване, неспособност да пръкнеш нормалност, извън глупавата дилема "Ние сме чистите, герберите са нечисти". Но напушените до края на тиквите си почитатели на марихуаната не могат да пръкнат нищо различно освен троцкистки догми за вечната революция и нелепата опозиция "чисто-нечисто". Изобщо, любителите на марихуаната да се изкъпят поне, преди да говорят за морална чистота. Точно пък те ли ще ни говорят - назначаваните в институтите по история на БКП със специални решения на секретариата на ЦК на БКП.
5. Имаме на площада ляворадикален бяс, съчетан със сладострастие и моралистко воайорство, което се подхранва от видимото притеснение на ГЕРБ да отстоява направеното от няколко свои правителства. Опитват се да ни внушат грях и позор дори заради това, че преди седмица се събрахме мирно и възпитано пред МС, за да дадем подкрепа на правителстовото и да съучастваме в радостта от приемането ни в чакалнята на еврозоната. Още няколко такива стратегически резултата и България завинаги ще се е измъкнала от хватката на Москва. Специалистите по морален терор, които върлуват в центъра на София /в другите градове от снощи вече почти няма никой/ се опитват да ни внушат, че истината е нещо обратно. Да, да, същите наследници на комунистиеската номенклатура и на коминтерновските функционери от Берлин в средата на 20-те год. искат на това да се сложи край. И го правят перверзно-налудничаво с обвинения, че ГЕРБ клякал на Москва. Това е дисквалификация на разума, екзекуция на фактите, плонж пред няколко крадливи олигарха за "некакви пари". Апропо, това последното беше разкрито във вчерашно интервю на Христо Бойкикев пред в. "Капитал" /внимание/ с думите:
"Само че ние трябва да се явим и на избори и това струва пари. Искам абсолютно откровено и честно да кажа: "Ако искате политическо представителство", особено на бизнеса, сега е моментът да се ангажирате политически. Сега е моментът да си говорим за програма конкретно. Какво очаквате, какво е смислено да направим? Как и с какви експерти и хора да направим електронното управление, да прилагаме секторни иновационни стратегии, да пишем закони, защото виждате, че парламентът е абсолютно изпразнен от каквато и да било експертност и с какви пари ще се явим заедно на избори? С какви пари заедно ще направим тази кампания и ще се явим на избори?"
Край на цитата. Тези хора, които се предлагат на бизнеса срещу пари, искат сега да извършат "приватизация на морала", след като онези, на които искат днес пари, приватизираха "Каолин". Това е мародерско размножаване на злото, скрито под ехидни и отровни разговори за добро и морал.
И накрая, един съвет, драги приятели от ГЕРБ - оцеляването не е достатъчно, нищо не може да замени победата. Но за да победиш, трябва да водиш, не да буташ.

От фейсбук