Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

МАКАР условията в БДЖ да са недотам комфортни според редица пътници, те са повече от идеални за разтърсващ секс.

В това мнение се обединяват сексолози и изследователи на Pacific center for sex and society (Тихоокеански център за секс и общество).
Специалистите по

съвършени изживявания

под чаршафите от години тръбят, че стандартният секс вкъщи в голяма удобна спалня не носи максимално удоволствие. Учените от Тихоокеанския център за секс и общество са направили списък с местата, които автоматично гарантират сладострастна наслада. Челните позиции се заемат от секс във ваната, в асансьор, в тъмна запустяла улица, между етажите в блока или в тоалетната на заведение. Съвсем изненадващо мърсуването във влак се нарежда на върха на класацията. Времето в клатушкащите се купета би могло да мине

безкрайно приятно

и бързо, категорични са експертите.
Групата експерти начело с Харолд Лийф разработили специална програма за палуване в монотонно поклащащото се возило. За да си осигурим хубаво изживяване, не може да минем без няколко златни правила. Разучете кога има по-малко пътници, изберете нощен влак и си купете билетите дни по-рано, препоръчват специалистите. Не залагайте на луксозните вагони, настанете се задължително в такива с купета.
"Винаги има шанс да ви видят или поне някой да се досети - или да чуе - какво правите. При секса във влак това е риск, който неизбежно ще поемете. Най-добре партньорката да се облече с пола без чорапогащник. В случай на непредвидено обстоятелство веднага може да се направите, че нищо не се е случило", обяснява Харолд Лийф.
Той е категоричен, че сексът трябва да е бърз. Предварителната игра не е за препоръчване, тъй като губи време за същинската част, а и представлява

излишен риск

"Едно мръснишко прошепване на ухо на гарата. И двамата знаете защо се качвате във влака" - казва Лийф.
Поради спецификата на БДЖ не е зле да се подготвите с мокри кърпички, с които при нужда да избършете седалките в купето. Хубаво е и предварително да си подберете купето, за да не се окаже по-късно, че вратата му не се затваря, а

пердетата ги няма

Качвайте се също на влакове по най-големите дестинации. Така не рискувате да попаднете на съмнителни пътници. Идеята за секс във влака София - Перник например определено не е добра. По-добре пробвайте в този за Банкя и то по обяд, когато няма много хора.
Когато вече се намирате в празното купе, приглушете осветлението, продължават съветите си експертите. В никакъв случай не го изгасвайте напълно, така ще будите подозрение. Не започвайте веднага със сладострастните игрички. Изчакайте кротко кондукторите да проверят билетите. Ако се заиграете твърде много, следете задължително за наближаващите спирки.
Ако сте по-шумни, отворете прозореца. Настанете се по-далече от коридора, за да може светлината да не ви достига.
"Възможните пози във влака са най-разнообразни, но

най-подходяща

е една - вариация на кучешката. Тя не е на колене, а просто облегната с ръце на стената на купето. Ритмичните поклащания на влака ще внесат допълнителна енергия в секса", продължава с напътствията си експертът.

 

Към морето

 

Ако тръгвате за морето и искате да го направите във влака, най-добрият начин е да си купите спална кабина за двама.
Цената не е много по-висока от нормалния билет, но за сметка на това никой няма да ви притеснява по време на целия път. При подобно изпълнение можете да си позволите и повече волности, защото всичко ще остане скрито от останалите.
По-екстремен е вариантът да наемете кабина за трима души и да изчакате този, който пътува с вас да заспи. При този вариант рискувате пътникът да се събуди в сюблимния момент и най-малкото да се получи конфуз. Колкото и да си фантазирате, вероятността да пътувате с разкошна блондинка, която да се включи в изпълнението ви, е напълно изключено.
Макар че, кой знае...

 

На ушенце

 

Учените от Тихоокеанския център за изследване на секса и обществото откриха освен перфектните места за разтърсващ секс, и най-сексуалните части от тялото. Напук на традиционните представи, докосването и галенето на ушите може да доведе до огромна наслада, категорични са експертите. Те твърдят, че обичайни дейности като почистването на ушите може да причини оргазъм. За да се достигне до пълно удоволствие, почистването трябва да бъде съпроводено с масаж.
Най-чувствителна е зоната около тъпанчето. Въпреки това усещането е много различно и зависи от много фактори. Едни чувстват неприятно гъделичкане, докато за други удоволствието от докосването на ушите е сравнимо с това от секса. Кожата около ушите е много тънка и деликатна. Отдавна се знае, че при много хора магически ефект има само прошепването на думи в ухото. Учените от Тихоокеанския център за изследване на секса и обществото определят човешките уши като G-точка.