Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

д-р Атанас Кацаров   Снимка : Архив
д-р Атанас Кацаров Снимка : Архив

Завеждащият Клиниката по детска травматология в болница "Пирогов" Атанас Кацаров е подал заявление за напускане, каза пред журналисти директорът на лечебното заведение проф. Асен Балтов. Кацаров посочи по-рано днес, че заявлението му е продиктувано от намерението на ръководството на лечебното заведение заради ремонт, който се извършва в момента, да разпредели клиниката по различни етажи в болницата, което би затруднило работата на лекарите и застрашило здравето на пациентите.
Започнал е ремонт на всички детски клиники по проект от април миналата година, финансиран от МЗ в размер на 200 хиляди лева, обясни проф. Балтов, предава БТА.

Предстои ремонт и на други детски клиники. Капацитетът на клиниката по травматология е 20 легла, които за времето на ремонта, ще бъдат разпределени в други клиники. След приключване на ремонтните дейности, всички легла от клиниката по травматология ще бъдат върнати, увери проф.Балтов.
Организацията на начина на лекуване на децата вече е направена, каза проф.Деян Енчев, завеждащ Травматологично-ортопедичния комплекс в болницата. Отдавна мечтаем да се направят тези ремонти, допълни той и увери, че до септември ремонтите ще приключат и детската клиника по травматология няма да бъде разпръсквана по различни етажи. Плановите операции няма да бъдат прекратявани.  

Част от публикацията на д-р Кацаров във фейсбук
Част от публикацията на д-р Кацаров във фейсбук