Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Summer Chaos за поредна година ще се проведе на бургаското крайбрежие, като се очертава да е най-успешното издание на фестивала досега.

Пълните с гняв анархични текстове на пънк легендите The Exploited ще открият лятната сцена. Сравняват ги с ураган, а музиката им носи заряд за взривяващо шоу и диво пого. Ако не бяха следващите големи имена в списъка, най-вероятно то щеше да продължи до сутринта.

Другите хедлайнери на фестивала са не кои да е, а Prodigy. Уникални, мощни, концертите им винаги се превръщат в истинско бойно поле. Това е четвърто идване на титаните в България и трето именно в Бургас. Основателите на "биг биийт" движението издават 11 албума с реализирани 30 милиона продажби по цял свят и и са носители на много престижни награди, сред които две награди "Брит" и пет оличия на MTV и два пъти са номинирани за музикалните оскари - "Грами".

Третото голямо име е на метълкор сензацията Bullet for My Valentine. Те ударно налагат своето име, а зад гърба си имат 21 милиона продадени албума в цял свят и са носители на куп престижни музикални награди, сред които пет отличия на Kerrang! Awards и злато в категорията „Най-добра британска група" на наградите Мetal Hammer Golden God.

Summer Chaos ще се проведе на 13 август на стадион "Лазур" в слънчевия Бургас.