Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Проблемите у дома в началото на седмицата не са причина за разсеяността ви на работното място. Имате възможност да се справите с всичките си служебни задачи. Не разчитайте на помощ отстрани, а и късметът ви не е с вас. От понеделник сте на висота в отношенията и общувате с лекота. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки. Проявете великодушие и отстъпчивост, ако някой близък или приятел ви е засегнал, и му простете на мига. Внимавайте с деловите контакти. Запазете спокойствие на всяка цена. Ще си гарантирате успех, ако уговорите с търпение и такт делово сътрудничество. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес, не е от полза, ако налагат мнението си насила в четвъртък.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но почивката е задължителна. Не изпадайте в самосъжаление и в противоречие със самите себе си.

Не се опитвайте да прехвърляте проблемите си на околните, като се оплаквате от неразположение.

ЛЮБОВ Ядосани сте заради проблеми в семейството, които не успяхте да избегнете и които ще ви изцедят силите. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия само ако сте изгладили недоразуменията си.