Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Игор Сечин
Игор Сечин

Само на 35 години почина синът на изпълнителния директор на "Роснефт" Игор Сечин - Иван. Починал е преди 15 дни, разбра се чак сега Иван Сечин е издъхнал на 5 февруари, но досега смъртта му не е била обявена публично, става ясно от вписването в регистъра на делата за наследство, пише Moscow Times.

Новината беше разкрита от Леонид Невзлин, един от бившите ръководители на петролната компания ЮКОС на Михаил Ходорковски, която беше ликвидирана и прехвърлена в "Роснефт" след началото на делото срещу собственика ѝ.

 Той е видял записана смъртта на единствения син на ръководителя на руския държавен петролен гигант "Роснефт".

Според канала ВЧК-ОГПУ, приближен до Федералната служба за сигурност на Русия (ФСБ), Иван Сечин е починал от кръвен съсирек във вилно селище в Красногорск, докато е чакал лекарите. Около 4 ч. сутринта на 5 февруари 35-годишният Иван започнал да се оплаква, че се задушава, след което загубил съзнание. Каналът цитира за това думите на съпругата на Иван Сечин. Проблемът му бил свързан с бъбреците. Медиците не са могли да намерят правилния адрес в условията на снеговалеж, гласи информацията, и затова се забавили фатално - около 1:30-2 часа, след като мъжът вече е бил припаднал.