Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Тодоров Снимка: Фейсбук
Антон Тодоров Снимка: Фейсбук

1. Нужно е винаги да нападате първи и да използвате всичките си преимущества, като в същото време отхвърляте всякакви идеи за романтичен героизъм. Истинският бой, който трябва да доведе до победа над враговете ви, няма нищо общо с фантазиите (ваши или на вашите приятели) за него.

2. Ако все пак понякога е невъзможно да реализирате първа точка от тези правила, то тогава отбийте нападението на вашите врагове, направете корекция на действията и тактиката си и пласирайте маневра, която да ви даде преимущество. Ако и тогава не се получи, незабавно започнете поредица от лавирания, за да съхраните възможността да преминете в настъпление в първия момент, когато това е възможно.

3. За да изпълните успешно втория пункт от тези правила е необходимо да се научите да маневрирате, понякога схватката "лице в лице" с враждебни елементи е меко казано неконструктивна. Запомнете, че нищо не може да замени победата, а за да победите, вие трябва да се съхраните в тежки моменти, когато враговете ви желаят вашето унищожение.

4. Най-важният съвет - предстои ви да елиминирате враговете си и това действие е несъвместимо с изпитването на жалост към тях. Всяка армия удържа победа само и единствено тогава, когато с решителност прилага натиск до пълното елиминиране на врага.

5. Главната Ви цел може да бъде единствено и само победата. Бойното поле не е място, на което да поучавате или да се занимавате с усъвършенстване на своите съюзници. Целта Ви е една, ПОБЕДА, затова единственото, което трябва да Ви интересува е как да я постигнете.

6. Призивите за честност във войната са приказки за глупаци. Използвайте своята сила в пълен обем, нанасяйте удар с цялата си сила в най-слабото място на врага, без да изпитвате жалост или скрупули. Нищо не може да замени победата, нали помните? След една от битките в Първата световна война британците, които загубили битката излезли от окопите и отишли при враговете си германци, за да им стиснат ръцете като след игра на футбол. Германците не им стиснали ръцете, а ги заудряли с прикладите на пушките си. Fair play не се практикува при състояние на война.

7. Ако врагът Ви е набрал сила, не се колебайте да използвате тактически и стратегически измами, действайте подмолно, разрушавайте онова, от което черпи сила, отравяйте морално и психологически хората му, демотивирайте ги и ги обърквайте, докато ги обкръжавате. Това не е проява на страх, нито пък малодушие - поне до момента, докато побеждавате. В противен случай нищо няма да има значение. Перспективата да загинете геройски, с бяла риза и сресана коса, докато се полюлявате на бесилото, не може да е вашата перспектива. Затова - побеждавайте на всяка цена.

8. Значението на една битка се състои единствено и само във вашата победа в нея, в налагането на вашата воля над врага. Казано иначе - победите ли го, вашият враг вече е в краката Ви и ще прави това, което вие му кажете.

9. Войната има смисъл само и единствено тогава, ако в резултат на нея вие придобиете контрол върху ресурсите и потенциалите на врага си. Не забравяйте - конфронтацията играе огромна роля за вашата победа, затова не допускайте да вземате решения под влиянието на известния призив на анимационния герой котарака Леополд „Ребята, давайте жить дружно“. Следвайте съветите на китайския генерал Тай Лян, който призовава: „Винаги се отнасяй с врага като с враг, защото врагът неизбежно ще се отнася с теб по този начин“.

10. И накрая, последното правило:

НЯМА ПРАВИЛА, ПОБЕЖДАВАЙТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА.

2 ко

От фейсбук