Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След като баща й се противопоставя на брак с Чарлз, Камила е принудена да се омъжи за популярния офицер Андрю Паркър Боулс.
След като баща й се противопоставя на брак с Чарлз, Камила е принудена да се омъжи за популярния офицер Андрю Паркър Боулс.

Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс през 1973 г., а Чарлз трябва да

излиза с редица “подходящи” жени,

докато не среща "най-подходящата" Даяна Спенсър през 1980 г. През цялото време обаче Камила остава в сърцето му, а понякога и в плановете му, както самият той признава по-късно.

Двамата подновяват връзката си още преди сватбата му с Даяна. Камила се съгласява да бъде негова любовница, да се срещат тайно и по никакъв начин да не пречи на брака му. Нищо от това не се случва.

В края на 1995 г. двойката Паркър Боулс вече се е развела. Чарлз и Даяна също са пред развод, следа като тя в тв интервю обявява: "Бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено". По-късно кралски биографи ще напишат, че това интервю е най-големият подарък, който Даяна прави на Камила, отваряйки вратите за официалната й връзка с Чарлз.

Чарлз и Камила получиха дългоочаквания щастлив край през 2005 г., когато се ожениха на гражданска церемония, на която майка му, покойната кралица Елизабет Втора, не присъства и по всичко личи, че те са толкова щастливи заедно, колкото Даяна винаги е подозирала, че ще бъдат.