Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Областният управител на София Илиан Тодоров Снимки: Благой Кирилов
Областният управител на София Илиан Тодоров Снимки: Благой Кирилов

Седем месеца се молих на АПИ да сложат табели откъде започва и откъде свършва Софийска област. За съжаление в България в топлите си кресла стоят едни самозабравили се хора, анонимни чиновници, експерти по „нищоправене”, които си позволяват да нарушават заповедите на министър-председателя. Това заяви областният управител на Софийска област Илиан Тодоров, който е от квотата на патриотите.

От 10 месеца съм изпратил писмо до АПИ и Министерския съвет с описание на всички опасни пътища в Софийска област. Нямам никакъв отговор.

Това заяви областният управител на Софийска област Илиан Тодоров преди малко. От областното пътно управление дори отказват да ми дадат справка какъв им е бюджетът за ремонт на пътищата, допълни той. И обвини шефа на областното пътно Георги Георгиев, че крие информация от него и не изпълнява законовото си задължение да му се отчита на 3 месеца.

Пътищата да бъдат прехвърлени от АПИ на областнити управители, поиска още Тодоров. Такъв законопроект щял са бъде предложен от неговия партиен лидер Волен Сидеров.