Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Задържан е екзекуторът от Слънчев бряг! Убил 54-годишния Коста Николов от ревност, опитал да избяга в Турция Главният секретар на МВР Младен Маринов

"Убийството на 54-годишния Коста Николов в Слънчев бряг е извършено от ревност. Задържан е 37-годишният извършител, който тази нощ се е опитал да напусне България през ГКПП Лесово", съобщи току-що в Слънчев бряг главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той не разкри откъде е извършителят, но каза, че е работил в Слънчев бряг и разполага със законно оръжие заради работата, която упражнява. Убиецът е стрелял от много близо разстояние по хазартния бос и 22-годишната му приятелка, докато те са стояли в Мерцедеса на Николов, паркиран близо до апартхотел "Сън вилидж".

Първо е застрелян 54-годишният мъж, уточни главният секретар на МВР. Той каза още, че състоянието на 22-годишното момиче остава тежко. По непотвърдени данни тя е от Дряново.

Според събраната до момента информация убиецът е изпитвал чувства към момичето, с което се е запознало преди месец. Все още се уточняват подробности. Полицията продължава да издирва свидетели на инцидента, уточни директор на ОД МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев допълни, че всеки момент предстои повдигане на обвинение за умишлено убийство и вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

По непотвърдена информация 37-годишният е работил като охранител във фирма и е отговарял за транспортирането на големи парични суми.

54-годишният Коста Николов-Миджурина бе екзекутиран около 21:30 часа снощи, като по чудо двама негови спътници, които са били на задната седалка се отървали невредими. Те са и основните свидетели на разследването.

Още четете:

Убитият в Слънчев бряг притежавал 15 казина. Ранената женa била приятелка на жертвата. В колата били още двама мъже - невредими по чудо

                                                                                                                                                                                                                                                                           

Коментара ()

Вашият коментар