Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Известните футболисти по правило трябва да са щастливи до края на дните си. Не такава обаче е съдбата на футболиста от златното българско поколение Радостин Кишишев. Бившите му съотборници и приятели дори се чудят дали над него не е надвиснало проклятие. 

Железният защитник изживя толкова нещастия, но някак си успя да оцелее психически и да се вдигне от пепелта. Безспорно най-тежкият удар за него беше смъртта на съпругата му Красимира. 

"Тя бе първата и единствена моя любов, живяхме заедно 20 г. Бях вкъщи като ми съобщиха, че е починала. Тя беше от 7 дни в кома, но аз вярвах, че може да се оправи. Първите седмици поех доста алкохол, докато стоях вкъщи и се чудех какво да правя и как да продължа. Последната дума, която ми каза, остана завинаги в мен. Ако можех сега да я зърна за секунда, бих я питал дали е щастлива там горе. Красимира извървя пътя си, направи хубаво семейство, роди две деца и живя достойно. Жалко, че й бяха отредени само 38 години живот", сподели преди време Радостин Кишишев. 

Не стига това ами той си имаше взимане даване и с мутрите по морето, след като хора на Митьо Очите го притискаха от намерението да развива успешен ресторантьорски бизнес. Кишишев някак си се измъкна от напечената ситуация, но с това неволите му не свършиха. 

Само преди дни той и двамата му сина оцеляха след зверска катастрофа, след като неопитен шофьор размаза с колата си таксито, в което пътували футболната легенда и двете му момчета. Пред свои приятели Кишишев се зарекъл да вдига курбан на тази дата, тъй като избегнал голямото зло, въпреки че големият му син Продан остана в болница, за да бъде наблюдаван от лекарите.