Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ВНИМАНИЕ

Работа: В началото на седмицата бъдете особено внимателни при работа с документи, финансови и нови договори за назначаване на служители. Не слагайте подписа си под каквото и да било в този ден. Пазете се от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления. От понеделник внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране. Планирайте дните за август, за да не се натоварите с камари неочаквани задачи.

Здраве: Не допускайте неуспехите да повлияват и здравето ви, защото сте податливи на мигрена, а и на проблеми със зъбите, които може да ви болят заради нервното напрежение.

Любов: Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!

ТЕЛЕЦ

ХАРМОНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата ви очаква спокоен и хармоничен период. Пътуване, което ще се наложи да осъществите, ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, които сте длъжни да проведете. Концентрирайте се и не позволявайте на никого да ви отклони от вашата работа. Имате възможност да започнете нови задачи. Изпълнени сте с вътрешни противоречия. От понеделник можете да си позволите служебно пътуване, ако разходите няма да се отразят зле на семейния бюджет. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Вредите си с вашата необичайна прибързаност, която изнервя колегите и близките ви.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не се ядосвайте и да не допускайте гневът да ви създаде проблеми заради затруднена функция на дихателните пътища при невъзможност да простите.

Любов: Семейните и щастливи в брака могат да предприемат задгранично пътуване с брачната си половинка и да се отдадат на незабравими романтични мигове.

БЛИЗНАЦИ

ПОЛЕЗНИ ПОЗНАНСТВА

Работа: В началото на седмицата резултатите ви са отлични. Очакват ви положителни промени в материално отношение. Всички делови познанства, срещи и разговори ви носят полза. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Преди почивните дни на работното ви място цари хаос, който ви изнервя. Проверете всички задачи, които са ви дали и които вие сте разпоредили. От понеделник бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си на работното място, за да не стигнете до нервен срив. Пътуванията ви доставят удоволствие, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте!? ? Предстои ви да стабилизирате завоюваните позиции.

Здраве: Не се очертават здравословни проблеми, ако редувате работа с почивка, но сте така забързани към поредната цел, че сякаш забравяте собствените си потребности.

Любов: Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни.

РАК

РАЗНОГЛАСИЯ

Работа: През първите дни на седмицата се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите, всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението. В почивните дни стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат мечтаните резултати. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви зарадва с признание и добри приходи. От понеделник не бъдете доверчиви и не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. Приемете ли го, ще загубите немалко пари. Постоянно се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора.

Здраве: В здравословно отношение сте стабилни, ако не си внушите сами, че имате проблеми. Не го правете, защото може да се сдобиете с болежки заради собствените си притеснения.

Любов: Потърсете своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани.

ЛЪВ

РАЗГОВОРИ

Работа: В дните от четвъртък осъществете планираните делови разговори, които са важни за вас и не се крийте от срещи и възможности за запознанства. На работното място сте дейни и уверени. Радвате се, че смогнахте да поставите началото на планирани начинания. В почивните дни сте склонни да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали. От понеделник промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ако деловите ви партньори не са готови на компромиси, без угризения приемете отношенията ви за приключили, а губещите са те.

Здраве: Преумората и през този месец ви вреди, но ако си лягате рано, няма да усетите неразположение. Забравете за намерението си да сте добротворци, ако не са ви помолили за помощ.

Любов: Компромисите от ваша страна са гаранция за успех в семейството. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения се нормализират.

ДЕВА

ТРУДНОСТИ

Работа: От първия ден на седмицата не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако периодът ви е изпълнен с трудности. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте приходи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте у тях полезни качества. В почивните дни анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки през август. От понеделник ви очаква обичайната рутинна работа, но натоварена с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и провалите на работното място. Всички договори, които искате да подпишете, подгответе и обсъдете в този период.

Здраве: Ако допуснете да ви завладеят негативни емоции, ще съсипете добрата си физическа форма дори и ако сте си наложили да се храните здравословно.

Любов: Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.

ВЕЗНИ

САМОУВЕРЕНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства, в противен случай не ги предприемайте. Проблеми от битов характер ви ядосват в почивния ден. Не забравяйте, че домашните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. От понеделник ви предстои изпълнен с положителни емоции период. Докажете на колегите си, че новите ви идеи са лесноосъществими дори и ако откажат да ви помогнат. Независимо от спънките ще получите мечтаното признание. Не споделяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес.

Здраве: Заплашени сте както от травми, така и от проблеми с бъбреците и подстомашната жлеза, но сте в състояние бързо да се справите с възникващите здравословни проблеми.

Любов: Заслепени от чувствата си, не сте подозирали, че любимите ви имат свой живот, въпреки че не искате да го приемете. Не се предавайте във властта на ревността и емоцията.

СКОРПИОН

ПРОБЛЕМИ

Работа: От началото на седмицата всичко започнато ви носи проблеми. Прибързаността е във ваша вреда въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината и натрупаният опит помагат да приключите задачите си. Не ги подценявайте. В почивните дни се очертава сериозен конфликт с ваш стар делови партньор. Обидните реплики, които може да си размените, ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. От понеделник оставете бъдещето си в ръцете на съдбата. Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте приходи. Съхранете получените пари, не ги харчете.

Здраве: Започнете да си помагате сами, тръгнете на фитнес, направете крачката към промяна на вашия хранителен режим и ще съхраните доброто си здраве.

Любов: Ако сте си взели отпуск или ако сте решили да не пропускате поканите за гостуване на ваши приятели, очаквайте любовта да ви споходи именно тогава.

СТРЕЛЕЦ

ПРОМЕНИ

Работа: В дните от началото на седмицата сте изкушени да предприемете промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. В почивните дни ви предстоят? ?интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа на перспективни начинания. От понеделник се обогатявате с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. Материалните ви придобивки привличат желаещи да се срещнат с вас. Не планирайте делови срещи. Не вземайте важни решения, ако са свързани с финансиране на проекти.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ще го съхраните, ако се грижите за себе си, не прекалявате с концентратите и не оставате до полунощ пред вашия компютър, но и с чаша алкохол в ръка.

Любов: Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

КОЗИРОГ

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата периодът е подходящ да наберете средства за благотворителна кауза. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете срещите си. В почивните дни печелят търговците, но и техните клиенти. Ако търгувате, приходите са огромни, ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. От понеделник проведете важните си разговори, лични и делови. Очаквайте трудности и конфликти заради собствената си невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите, партньорите и близките си. Не проявявайте безпричинна агресия към околните заради материалните си стремежи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от хранителни отравяния. Не се хранете на улицата, купувайки сандвичи с неясно съдържание.

Любов: Семейните са длъжни да оправят проблемните отношения с брачната си половинка и да поставят ново начало в брака си. Когато се приберете, изяснете отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

АНАЛИЗ

Работа: ?В дните от четвъртък анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното разочарование само защото сте ги чули и приели повърхностно, без да се задълбочавате. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях, но ви носят все още неосъзната от вас полза. В двата почивни дни очаквайте приятна новина, свързана с ваши близки, която може да е причина да пътувате. От понеделник се засилва стремежът ви към промени. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми с вените, ако сте събули високите токчета, скъпи дами, и сте си обули бързоходки, които натоварват по различен начин краката ви.

Любов: Готови сте на всичко, за да съхраните брака си, ако сте поразклатили неговата стабилност. Несемейните ще бъдат обкръжени от обожатели.

РИБИ

НОВИ ЗАДАЧИ

Работа: От началото на седмицата се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътувания. Бъдете признателни на вашите колеги. През почивните дни сте склонни да постигнете компромис с ваши неприятели. ?От понеделник стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете нови отговорности в службата. При възможност пътувайте и проведете планираните делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да стане причина за бъдещите ви провали.

Здраве: Податливи сте на проблеми с кръвното налягане, не е изключено да страдате от световъртеж или крайно изтощение заради напрежението, на което сте подложени.

Любов: Семейните не бива да допускат изневяра, защото утехата в извънбрачната връзка ще бъде краткотрайна. Несемейните ще срещнат голямата любов.