Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Волен Сидеров пред медиите малко преди да влезе в ЦИК за регистрация на партията си "Атака" на предстоящите избори.
Волен Сидеров пред медиите малко преди да влезе в ЦИК за регистрация на партията си "Атака" на предстоящите избори.

Партия "Атака" се регистрира в ЦИК за предсрочния вот на 11 юли

МВР, ДАНС и ДАТО трябва изцяло да бъдат преназначени. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров малко преди да регистрира партията си в ЦИК за следващите избори на 11 юли.

Той предвижда 46-ото НС да повтори 45-ото и да се стигне до трети парламентарни избори до края на годината. Ще се повтори същата патова ситуация и може да влезем в италианската ситуация, каза още Сидеров.

Коалиция между "Атака", ВМРО и НФСБ не е възможна, добави той. Причината е, че бившите коалиционни партньори не се вслушвали в казаното от Сидеров. Те не чуваха какво им казвам. Искаха да приемем закон за трюфелите, но не за българския език, допълни той и определи партиите като "нищо ново".

"Те искат да има амрикански военни бази у нас. Няма нищо ново между тях, ИТН, ГЕРБ, БСП, ДПС. Те всички искат да има бази у нас. Може да прочетете какво е записано за тези бази. Ние нямаме право да контролираме какво влиза и излиза от тях. Поставяме се като територия, на която може да се правят експерименти", заяви лидерът на "Атака".

Цел на партията е България да излезе от НАТО и да се оправят отношенията с Русия. Да се прекратят и чуждестранните концесии у нас, като в това число и концесията за Летище "София".