Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не сме сами във Вселената, това е сигурно

Ники Айзенхауер е част от международна група учени, които се наричат "План Б". Стратегическата им цел е да се развият системни стратегии, с които да се постигнат устойчиви решения срещу коронавируса, както и срещу бъдещи заплахи за общественото здраве. Те смятат, че битката с COVID-19 трябва да се води по всички фронтове и да не се ограничава единствено до ваксините. В тази група участват българският квантов физик, работещ в Япония - д-р Иво Куцаров, генетикът д-р Кенет Дей, д-р Джеймс Лунден, немският ваксинолог д-р Инго Фрик и британският лекар и водещ на популярен подкаст в YouTube - д-р Филип Макмилън.

Ники Айзенхауер е изследовател с афинитет към военната медицина, вероятно заради загиналите членове на семейството й. През 2011 г. тя допринесе с експертизата си да обедини големи индустриални асоциации за създаването на Американски инициативи за военна подкрепа (AIMS). Организацията насърчава и развива най-добрите практики и иновации в подкрепа на военните. Към нея има Академия за върхови постижения и иновации, мрежи от професионални сътрудници и др. Почти сигурно е, че всичко това е предопределено от богатото военно минало на известното й семейство.

- Г-жо Айзенхауер, бихте ли разказали някои интересни истории от живота на вашата известна фамилия?

- "Известното" родословно дърво на Айзенхауер има много клонове, но три са основните. Разбира се, емблематичната служба на генерал Дейвид Дуайт Айзенхауер като върховен главнокомандващ на Съюзническите експедиционни сили в Европа и американски президент направи този клон прочут. През 1741 г. третият прадядо на Айк пристига в Америка на борда на "Европа" с Йохан, който е един от неговите трима синове. Историята, която всички ние Айзенхауер разказваме, е за "Тримата братя, които дойдоха от Германия в три различни периода..." В Германия обаче имаше още един с името Фредерик Айзенхауер, който тепърва ще дойде.

- Обсъждали ли сте в семейството информациите, че президентът Айзенхауер е бил в контакт с извънземна цивилизация? Какво знаете за това?

- Това е интересен въпрос! Откакто ме помолихте за отговор, търся в Ancestry.com мистериозната сюжетна линия на "Тримата братя".

В "Аугустовския клон" доста от нас имат необичайно силни интуитивни връзки с останалите. Често го преживяваме и с любими хора, които са починали. Не мисля, че имаме едни и същи преживявания, но въпреки това е забележително. Има обаче причина, поради която личното ми участие в

тези специални връзки

е изненадващо.

Също така някои от нас имат много духовни, но не традиционно религиозни отношения с Бога. Нашата философия звучи доста подобно на тази на младия Айзенхауер преди да избере църква през първата си година като президент. Именно тогава той описва собствената си много дълбока вяра. Светът познава известните Айзенхауер по име: Айк (президентът - бел. ред.), разбира се, синът им с Мами - Джон, който е бригаден генерал в армията и историк; децата на Джон - Дейвид, типичният историк, и неговата сестра Сюзън, която е учен в НАСА. Нейната дъщеря също е поредният блестящ ум в науката.

Дуайт Айзенхауер побеждава Хитлер, обединява съюзниците и помага за създаването на НАТО.
Дуайт Айзенхауер побеждава Хитлер, обединява съюзниците и помага за създаването на НАТО.

Един мой приятел следи работата на голямата внучка на Айк, известната духовна лечителка Лора Айзенхауер. Приятелят ми настоява, че

с Лора изглеждаме толкова сходни

в мислите и философията си, че трябва да прегледам интервюта с Лора и нейните проекти. Странно е, когато някой, който те познава добре, те оприличава с друг човек, когото не познаваш. Още по-странно е, когато се усетите, че всъщност се съгласявате с това мнение с радост.

Ники Айзенхауер
Ники Айзенхауер

Аз нямам генетична връзка с който и да е от Айзенхауер. Моят баща - Уилям Айзенхауер, ме осинови, когато се ожени за майка ми и в новия ми акт за раждане пише Никол Мари Айзенхауер. По този повод ето още нещо неочаквано: "Йохан Никол Айзенхауер", според сватбената снимка на Дейвид и Ида Айзенхауер, би трябвало да бъде четвъртият прадядо на Лора Айзенхауер. Макар и доста объркващо, аз и моята известна братовчедка - Лаура Айзенхауер, споделяме нашия пети прадядо. Въпреки че съм осиновена, на практика съм кръстена на четвъртия си чичо Йохан Никол. Това е повече от странно. Наскоро се свързах с Лора и може би, тъй като и двeте сме в сферата на лечебните изкуства, имаме дадена от Бога лечебна мисия - или някаква, възложена от извънземни?

Лично аз не съм виждала НЛО, но мога да кажа със сигурност, че ние не сме сами във Вселената. Някои НЛО вероятно са посетители, а някои вероятно са само самолети за тайни военни операции.

Какви семейни трагедии тласкат Ники Айзенхауер да създаде организация, подпомагаща военните, четете във втората част на интервюто.

Американските медии са пълни с истории с евентуалните срещи на Айзенхауер с НЛО.
Американските медии са пълни с истории с евентуалните срещи на Айзенхауер с НЛО.