Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка Фейсбук/Любо Канов
Снимка Фейсбук/Любо Канов

Българският Оскар и неговата лауреатка Коен от Народния съд безнаказано лепят върху челото на где когото свърнат етикета "фашист" и "антисемит". Правят го, защото могат. А го могат, защото е модно, безнаказано и зловещо като обвинение. С обвинението "фашист" безнаказано са затрити над 35,000 българи, а след това за стотици хиляди други не е имало живот, ни за тях, ни за децата им. Шалом воглаве с тези и подобни на споменатите по-горе, искат да канселират инж Иван Иванов, да изтрият паметта му и да зачертаят заслугите му за София и за България, като го обвиняват във фашизъм. Това жалко клише...Пак ли? Пак ли ще се преструват на борци срещу фашизма? Нима не им стигнаха народните пенсии и привилегиите на тези мними "борци", чиято единствена заслуга бе, че бяха ортодоксални комунисти и галеници на режима? Причината за наглостта им се корени в това, че да се представяш като преследван семит, жертва на нацисти и фашисти е похвално, толерирано и съдебно защитено занимание, нерядко даже доходно, за съжаление в световен план. Да си "антифашист" и да се представяш за жертва на мним антисемитизъм е безнаказано, както и да лепиш опозоряващи обвинения срещу когото ти попадне —също. Лесно е и се прави с ехидна поза на морално превъзходство над всички "антисемити". За съжаление тази нахална и моралистична поза днес се сблъска с точно толкова нечестната и огледална претенция на палестинските семити в Газа. Това има реперкусия в целия свят и най-вече в любимите центрове на "кансел" културата и на "прогресивното" човечество, а именно в елитните западни университети. Сега там се води идеологическа и всъщност дори физическа война, с взаимни обвинения в расизъм и геноцид, точно по правилата по които се водеше десетилетия наред от онези, които си бяха присвоили абсолютните и изключителни права на очерняне на "другите". Каквото беше повикано, това се обади. Дойде време, когато довчерашните безогледни обвинители във "фашизъм" и "нацизъм", към които се присламчват и нашите доморасли "борци" от типа на Оскар и Коен, воюващи срещу достойния инж Иван Иванов, бяха на свой ред обвинени във фашизъм и нацизъм. И то от "левите" праведни сили, които най-много обичаха и си служеха с тези епитети.

Съвет:

Престанете с тези клиширани и доста подли етикети, които лепите върху лицата на достойни хора. Те се обръщат по ирония на съдбата срещу самите вас. Не ви носят вече никакви дивиденти. Освен ако не върнете Народния съд, разбира се. Там присъдите бяха без обжалване. Надявам се, че няма да успеете.

ПП Освен това, аз се надявам Израел и Украйна да победят и Мордорите да загубят и да освободят света от гнета, който искат да наложат.

*От фейсбук