Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адски взрив буквално отнесе стената и терасата на апартамент на 4 етажв бл. 302 във варненския кв. "Владиславово". Жертви няма. 11 души - 7 възрастни и 4 деца са обгазени в различна степен. На мястото в момента има пожарникари, лекарски екипи и полиция. Там е и кметът на Варна Иван Порних.

По официална информация сигнал е подаден тази сутрин, около 04:20 часа, на телефон 112. На място незабавно са изпратени екипи на РДПБЗН - Варна, които установяват, че гори цялото жилище.

Към момента пожарът е потушен. Причините за възникването му се изясняват.

В болница засега са 3 деца и трима възрастни. Все още се издирва жена на около 50 години, която живее на същия етаж. Близо 2 часа огнеборците извеждаха хора от жилищата им. Семейство с дете се наложило да бъде евакуирано с вишйа, заради невъзможността да се стигне до дома им.

Знае се, че в апартамента е живял 60-годишен мъж, който живеел там на семейни начала с друга жена. Според съседите обаче двойката имала проблеми и жената го напуснала. По непотвърдена информация мъжът е бивш полицай. Все още не е ясно дали той е бил в дома си по време на взрива.

Все още димящият блок във Варна СНИМКА: КАДЪР ОТ НОВА ТВ
Все още димящият блок във Варна СНИМКА: КАДЪР ОТ НОВА ТВ