Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Когато прочета, че “интелектуалци” ще спасяват нещо, както сега разбирам ще спасяват цяла Европа от надигналата се кална вълна от национализъм, който както винаги не е нищо друго освен гневни маргинали озверели за власт и грабежи, разбирам колко близо е трагедията.

Същите тези интелектуалци ни докараха на главата тази беля с мързел и угодничество на тази проклета, корумпирана и сервилна към диктатурата на Путин “Комисия Юнкер”. Няма вълна от национализъм в Европа, а мащабна руска военна операция за унищожаване на ЕС и предотвратяване на неговата федерализация.

Юнкер се оказа слаб лидер начело на корумпирана ЕК, която беше лесна и евтина плячка за диктатурата в Москва. Винаги стои на дневен ред и въпроса, дали Меркел не е била и все още не е част от агентурната мрежа на Москва. Разрухата, която пося тази жена в Европа и ЕС е смайваща. Дано идеята, че е работила за Путин да е само теория на конспирацията и дано просто да е била една посредствена, арогантна и нагла жена, която не знае какви ги върши.

Обратното би било равно на най-голямата европейска трагедия от времето на падането на римската империя под варварските удари. Нещата пак са същите - цивилизацията срещу варварите. Тази война няма да се спечели от многознайковци-интелектуалци прелитащи от софра на софра и от конгрес на конгрес.

Това е работа за войници, които не си “поплюват” с варварите! На българските варвари ще кажа, че слугуването на Путин им гарантира само място на дръвника и нищо друго. Не някой друг, а Путин ще им отсече главите, ако срути ЕС, защото тогава САЩ пак ще спасяват Европа, както го направиха от нацистите, но този път от путинистите, а Путин пръв ще заличи свидетелите на черните си дела, за да има шанс за оцеляване. Не предавай България и ЕС, ако искаш да оцелееш! Това трябва да си набие всеки в балканската си “кратуна”, вечно готова за дребни тарикатлъци и криене зад дувара!!!

От фейсбук